Firriato - Branciforti Bordonaro Nero d’Avola IGT 2022 0.75 l
0 / 5
0 / 5
A déli fekvésű szőlőültetvényekről, a Gelso Grande birtokán, az Erice-hegy és az Egadi születésű Nero d'Avola Branciforti között. A sicilianita tökéletes archetípusa a napsütésben lassan érlelődik, hogy felfedje az intenzív rubin vörös szín sávját lila tükröződéssel. A szeptember harmadik hetében összegyűjtött érett vörös gyümölcsök, szilva és mediterrán illatok finom balzsamjegyekkel. Úgy döntöttem, hogy a vörös húsok, a sült fűszeres és fűszerezett sajtok párosításait részesítem előnyben. Besorolás: Terre Siciliane I. G. T. Szőlőfajták: 100% Nero D'Avola Szőlőültetvények helye: Trapani terület - dombos talaj 250/400 mt. a. s. l. Talajösszetétel: Közepes keverék agyagos tendenciával Képzési rendszer: Gujot Espalier Nr. Szőlő hektáronként: 5.000 Hektáronkénti hozam: 8000 kg Betakarítás: szeptember III. Október I. napja A fermentáció időtartama: 10 nap 24 ° C-28 ° C-on Gyártási módszer: Hagyományos vörösbor borítás, rozsdamentes acél fermentorok szabályozott hőmérsékleten Alkohol: 13,5 térfogatszázalék. Kóstoló megjegyzések: Piros roubin színű bor, a szájban lágy és burkoló. A Nero d'Avola szőlőből készült, a legmodernebb bortermelési technológiákban szerzett hosszú tapasztalatok gyümölcse, de az ősi hagyományok szigorú tiszteletben tartása. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16/18 ° C Párosítás: Ideális kísérlet a sült vagy grillezett húshoz és ízesített közepes korú sajthoz
Termék ID: | #2716469 |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-18 °C |
Alkoholtartalom: | 13,5 % |
Ízvilág: | száraz |
Jelleg: | Vörös bor |
Kiszerelés: | 0,75l |