Az egyik legagresszívebb élesztő törzs. Killer élesztő! A maximumot hozza ki a gyümölcsből.
A friss cefrében azonnal megkezdi a szaporodást és az erjesztést, ezáltal elpusztítja a cefrében lévő vadélesztőket és egyéb nemkívánatos, a rossz illatokat és ízeket okozó baktériumokat. Használatával megelőzhetjük, hogy a cefrében elszaporodjanak a vadélesztők és a baktériumok , így a cefrénk az erjedés végén is illatos marad. Jó illatú cefréből lehet jó illatú pálinkát készíteni.
Magas, az alkoholtűrő képessége 18 V/V % Erjedési hőmérséklet: 12 - 32 ° C Az aromafelszabadító hatása kitűnő.
Adagolás:20g / 100 kg cefre Élesztőtápanyag hozzáadásával cukorcefréhez is használható.
Felhasználási mód: A szükséges mennyiségű szert kb. 10-szeres mennyiségű (20-25 fokos) cefrelében tökéletesen feloldva, 10 perc állási idő után keverés közben adagoljuk . Használata nagyon gyors és egyenletes erjedést okoz.
Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?