Cefrefokoló 20-0°C között mér. Az eszköz ideális a különféle gyümölcscefrék cukorfokának mérésére. Öntse a híg cefrelevet egy mérőedénybe, majd tegye bele a cefrefokolót. A cukorfok értékét százalékban mutatja meg a cefrefokoló, így megállapíthatja a cefre erjedésének szintjét, az alkohol kihozatalt. Abban az esetben, ha a kapott eredmény 5%, illetve ez alatti értéket mutat, a cefrénk kész, és főzhető állapotban van. Ha az érték 5% fölötti, nem érdemes megvárnia, hogy lejjebb menjen, mert ebben az esetben már káros folyamatok is végbemennek a cefrében, amik ronthatják a minőséget. Így is ismerheti: cukorfokoló.
Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?