Fajélsztő Uvaferm CM (ucm20)

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Csonthéjas és nagy cserzőanyag-tartalmú gyümölcsök erjesztésére DÓZIS: 20 g/hl must/cefre. Penészes rothadt gyümölcs esetén 30 g/hl MUSTHOZ, CEFRÉHEZ ADÁS: Rehidratáció és akklimatizáció után. Az optimális élesztőaktivitás eléréséhez a szárított élesztőt 10 x-es mennyiségű (azaz 20 g élesztő 200 ml víz) 35-40 °C (max. 40 °C) hőmérsékletű klórmentes ivóvízben folyamatos keverés közben "feloldjuk". 15 perces állásidő után, ha az élesztő és a beoltandó anyag hőmérséklet-különbsége 10 °C-nál kisebb, akkor beoltás, ha 10 °C-nál nagyobb, akkor az élesztőt folyamatos cefrelé bekeveréssel egy vagy két 5 perces lépésben szoktatjuk a hőmérséklet-különbséghez, majd a rehidratált és akklimatizált élesztőt az erjesztendő tételhez adjuk. A rehidratálás és szoktatás teljes ideje nem haladhatja meg a 45 percet. Az élesztőt az erjesztendő tételben jól keverjük el! Saccharomyces cerevisiae Alkoholtolerancia: 14 v/v%, megfelelő tápanyag-ellátottság mellett 16 v/v% Erjesztési hőmérséklet tartomány: 10-30 °C Az Uvaferm CM élesztő 16,8 g cukorból 1 v/v% alkoholt erjeszt Alacsony nitrogén-tápanyagigény Gyors erjedésindítás, jó végerjedési sebesség Nincs H2S és illósavképzés Alacsony SO2 képzés, az SO2-t lekötő anyagok (acetaldehid, piroszőlősav, α-ketoglutársav) termelése szintén kismértékű A vákuumcsomagolt UVAFERM élesztő száraz, hűvös (5-15 °C) helyen tárolva 48 hónapig garantáltan megfelelő aktivitású marad. Felbontás után felhasználandó! Kérjük a használati utasítások betartását!

Azonosítók
Termék ID: #5423595
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek