Gyümölcslé és zöldséglé kíméletes tartósítására szolgáló gép - pasztőr Gyümölcs- és zöldséglevek kíméletes tartósításához kémiai anyagok hozzáadása nélkül - nagy mennyiségben. A pasztörizálás lényege, hogy a folyadékot gyorsan felmelegítjük (80°C), majd a palackba töltés után hirtelen kihűtjük, így megőrizzük a lehető legtöbb értékes tápanyagot és a gyümolcslé természetes zamatát. - Digitális vízhőmérséklet-szabályozó - Beöntő- és keringetés-szabályozó csap (szelep) - A lé kimenő hőmérsékletét digitális kijelző mutatja Teljesítmény (liter/óra): 60-90 l/h Működési hőmérséklet: 75°C-85°C Magasság x átmérő : 1800mm x O400mm Súly: 22kg Fűtőteljesítmény: 6kW Elektromos catlakozás: 380V, 50 Hz Cikkszám: 9030
Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?