Gyümölcs és szõlõprés Szlovén Lancman gyártású professzionális (hidraulikus) víznyomásos szõlõprés és gyümölcsprés. Tegyük a préselni kívánt szõlõt vagy gyümölcsöt a magvédõ hálóval kibélelt préskosárba, majd rögzítsük a fedelet. Helyezzük a prést víznyomás alá. A kosárban elhelyezett gumi membrán a víznyomás végett ki tágul és megkezdõdik a préselési folyamat. A víznyomás maximum 3 Bar lehet, ezért figyelje nyomásszabályzót, hogy ne haladja meg. A nagyobb léhozam érdekében, a préselést ismételjük meg. Kitűnõ megoldás szõlõ, darált alma, ribizli, paradicsom és egyéb nem csonthéjas gyümölcs kipréselésére. A lé gyűjtõt és a zsákban összegyűlt seprűt használat után ki kell üríteni, majd vízteleníteni. Prés adatok
Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?