Labornite - Cefre miniLABOR : cukor+pH+alkohol mérők + AJÁNDÉK könyv

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Mi a jó pálinka Receptje? Hogy csinálják a profik ? Ezt a két kérdést teszik fel számunkra a leggyakrabban. A jó minőségű cefre (NA és kitűnő PÁLINKA!) elkészítéséhez legalább 3 dolog kell:

jó minőségű alapanyag

cukortartalom folyamatos ellenőrzése és szinten tartása

pH 2,8 és 3,2 értékek között való beállítása.

Nem válhat profivá, ha nincs profi felszerelése!

Cefre cukortartalmát mérő refraktométert (RHW25)

Univerzális pH-mérő - AD12 kalibráló folyadékokkal ( 2x50ml pH pufferek+ 20ml tároló oldat)

Alkohol refraktométert a pálinka szeszfokának ellenőrzésére (RHW80)

KÍVÁLÓ MINŐSÉG, ALACSONY ÁR! Rendelje meg most!

Azonosítók
Termék ID: #5422019
Jellemzők
Wsfind Kategória: 7191
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek