Pektinbontó Lallzyme HC (ulally10)
0 / 5
0 / 5
Gyümölcslevek, gyümölcscefrék pektintartalmának lebontására, létisztításra A gyümölcsök feltárásakor és cefrézése során adagolható. Adagolása után azonnal elkezdi a pektinbontást. Nagy mennyiségű aromaelőanyagot is képes felszabadítani. Jól használható alacsonyabb hőmérsékleten is, 8-55 °C-ig aktív. DÓZIS: 1-3 g/q cefréhez. Gyümölcscefrékben a dózist a gyümölcs pektintartalmától, a hőmérséklettől és a pentinbontáshoz rendelkezésre álló időtől függően változtatni kell. Hideg nagy pektintartalmú, illetve nagy cserzőanyag-tartalmú alapanyagok esetén 2-3 g/q-ra kell emelni a dózist. Keverje el az enzimet megfelelő mennyiségű vízben, cefrelében. Nagy aktivitásának köszönhetően hatékonyan tárja fel gyümölcscefréket, javítja a préselhetőséget, kiválóan alkalmas létisztításra. Csökken a cefre viszkozitása. Több aroma szabadul fel. Gyorsul az erjedés, javul a cefre főzhetősége. Nő a lékinyerés, színlékihozatal, alacsonyabb nyomáson rövidebb préselési idővel lehet dolgozni. Lebontja az összefonódott pektin, cellulóz és hemicellulóz tartalmú makromolekulákat. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi 4 évig. Lejárati idő a doboz oldalán Kerülje a közvetlen bőrrel történő érintkezést és porképződést. Az enzim belégzése túlérzékenységet okozhat. További információk a termék Biztonsági Adatlapján találhatók.
Termék ID: | #5422031 |