StrendPro - WHT cukormérő, dobozban (2212176)

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

A mustban lévo maradékcukor tömegszázalékban kifejezett mennyiségének meghatározására cukormérot használnak. Az erjedés során az erjedo anyagban lévo erjeszto cukrok aránya a homérséklettel csökken, és meg kell határozni az optimális erjesztési idot, amelyre a 4-5%-os maradékcukor érték jellemzo. Az erjesztett gyümölcs cukortartalmának és érettségének meghatározására szolgál.

Azonosítók
Termék ID: #5423015
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek