Timsó (kálium-aluminium-szulfát) 100 g

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

A timsó sejtszilárdító, keményítő hatású, ezért lágy húsú gyümölcsökm valamint zöldségfélék (dinnye, uborka, paprika, káposzta) tartósítására használható. Felhasználási javaslat: 4L hideg csapvíz, 0,5L 10%-os ecet, 25dkg cukor, 16dkb só, 1 csapott mokkáskanál borkénpor, 1 csapott mokkáskanál timsó. Ez a lé előre elkészíthető és bármire (uborka, paprika, stb... ) ráönthető.

Azonosítók
Termék ID: #5422159
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek