A kívánt mennyiségű (általában 60-100g) borderítőt 1:10 (1L vízhez 100g Borderítő) arányban vízben gyakori keverés mellett duzzasztjuk, majd a kapott gélt 12 órán át pihentetjük és végül folyamatos keverés mellett a kezelendő anyaghoz öntjük. A derítés után a bort célszerű a leülepedett derítőszerről lefejteni. Jellemző tulajdonságok:
gy ors tisztítás (1-2 nap)
optimális fehérje stabilitás
kevés és tömör üledék
nincs hatással a must és bor eredeti ízére illatára, zamatára
Adagolás: A csomag tartalma körülbelül 500 liter bor derítéséhez elegendő. Általános adagja vörös boroknál 60-80 g / hl, fehér boroknál 80-100 g / hl. Az adagolás emelésével (az általános adagolás másfélszerese) a tisztítási folyamat gyorsítható. Általános adagolás mellett a bor 3-4 nap alatt tisztul le, emelt adagolás alkalmazásával ez az idő 1-2 napra csökken.
Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?