UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség. Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl

Azonosítók
Termék ID: #5422452
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek