Paleolit - SaMai cassava chips tengeri sós 57 g

     5 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Ropogós cassava chips, mely kis adagokban, tengeri sóval ízesítve készül. A cassava chips 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips.

100%-ig természtes

Gluténmentes

Laktózmentes

Hozzáadott cukor nélkül

Transzzsírmentes

Koleszterinmentes

Olajos magoktól mentes

Kukorica mentes

GMO-metes

MSG ( nátrium-glutamát) -mentes

Kosher

Vegán

Összetevők: Cassava (70%), nem hidrogénezett pálmaolaj, tengeri só (1%). A SAMAI Cassava chips prémium minőségű cassavából készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A cassavát természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a cassava természetes ízét és tápanyagban dús jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét. A cassava ( Manihot Esculenta ), más néven manióka vagy yucca, egy tápanyagban gazdag keményítő gyökér, mely Dél-Amerikában honos. Számos tópiusi és szubtrópusi régióban fogyasztják világszerte. A cassava gyökér jelentős mennyiségű kálciumot, foszfort és C-vitmaint tartalmaz. A cassava keményítő pellet tápiókaként is ismert. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj ( palmolein ) kerül felhasználásra a cassava kisütéséhez. Ez a kevésbé telített (inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek elkészítéséhez:

A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon.

Az olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi gazdaság fejlődéséhez.

Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában, mint a szójabab ültetvények.

Azonosítók
Termék ID: #2780003
5

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek