TUC - Sajtos kréker 100 g
0 / 5
0 / 5
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás: Tartalmazhat
Tej: Tartalmaz
Szezámmag: Tartalmazhat
Szója: Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok: Tartalmaz
Búza: Tartalmaz
Tárolási típus
Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
Típus: Csomag
Szabványosítot t márka
Márka: Tuc
Egység (specifikusan)
Egység (specifikus): Gramm
Csomagolás anyagára vonatkozó jelölések
Anyagjelzés : 5 - PP
Méretek
Polcmagasság: 65
Polcszélesség: 147
Polcmélység: 51
Súly Bruttó tömeg: 100 Számszerű méret Számszerű méret: 100 Egység értékesítés
Magassá g: 51
Szélesség: 147
Mélység: 65
Terméknév felosztás
Funkcionális név: Kréker
Variáns: Sajtos ízű
Memó
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Mondelez Hungária Kft. , 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emeletFogyasztói szolgálat: 06 80 200 500Díjmentesen hívható.
Mondelez Hungária Kft. , 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emeletFogyasztói szolgálat: 06 80 200 500Díjmentesen hívható.
Sajtos ízű kréker.
1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet
Márka
Tuc
Jellemzők
Kemencében sütött
Kiszerelés
100
Egys g (szabadon)
g
Összetevők
Búza liszt
Napraforgóolaj (22%)
Glükózszirup
Té rfogatnövelő szerek (ammónium-karbonátok, nátrium-karbonátok)
Étkezési só
Tejsavópor
Aromák
Ízfokozók (E621, E631, E627)
Sajtpor (0,1%)
Lisztkezelőszer (nátrium-metabiszulfit)
Savany ságot szabályozó anyagok (citromsav, kalcium-laktát)
Telefo nos elérhetőség
Fogyaszt i szolgálat: 06 80 200 500
Cég neve
Mondelez Hungária Kft.
Használati számlálóval kapcsolatos egyéb szöveg
25 g ≈ 7 db kréker. A csomagolás 4 x 25 g krékert tartalmaz
Tápanyagok
Energia : 2116 kJ / 505 kcal
Zsír : 23 g
amelyből telített zsírsavak : 2,2 g
Szénhidrát : 65 g
amelyből cukrok : 5,0 g
Rost : 2,3 g
Fehérje : 8,0 g
Só : 2,1 g
Számított tápanyagértékek
Energ ia (kJ): 2,116. 0
Energia (kcal): 505.0
Zsír (g): 23.0
ebből telített zsírsavak (g): 2.2
Szénhidrát (g): 65.0
ebből cukor (g): 5.0
Élelmi rost (g): 2.3
Fehérje (g): 8.0
Só (g): 2.1
Termék ID: | #2779898 |