Rapunzel - bioSnacky Csíráztató üvegedény fedéllel (környezetbarát anyagból)

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Csíráztató üvegedény fedéllel (az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll, teljes magassága: 14cm) Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky Csíráztató üvegedény előnyei:

környezetbarát anyagból készül

könnyű használni és tisztítani, mosogatógépben is elmosható

maximális fényáteresztő képességű, és tökéletes körülményeket nyújt a termesztéshez

Tartozékok: 1 db fedél, 1 db szűrő, 1 db vízfelfogó tálca (átmérő: 15 cm) Kiszerelés: 1 db. Csíráztatás mente:

Áztatás - A csíráztatandó magokat az üvegbe tesszük, vízzel alaposan átmossuk. A szűrőt rácsavarjuk az üvegre és a kívánt ideig (6-12 óra) áztatjuk.

Csíráztatás - Az üveget tetővel együtt lefordítjuk, hogy a víz kifolyjon, majd a csíráztató üveget világos, de közvetlen napfénytől védett helyre állítjuk. A magokat rendszeresen vízzel mossuk át. A csíráztatás ideális hőmérséklete 18-22 °

Fogyasztás - A csírák alapos öblítés után egyből fogyaszthatóak. Hűtőszekrényben 2-3 napig tárolhatóak.

Tisztítás: a csíráztatásnál a higiénia nagyon fontos, ezért használat után mindig gondosan ki kell tisztítani a csíráztató eszközöket. Leghatékonyabban gyümölcsecettel és egy puha kefével ajánlott. Az eszköz mosogatógépben való tisztítása után tiszta vízzel átöblítendő.

Tippek:

a friss csírák sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó ételek és sokféleképp felhasználhatóak. Kenyérre, wrap-ba tekerve, vagy meleg ételekhez, müzlibe, smoothie-ba is fogyasztható.

a magból kikelt csíra térfogata akár 15-szörösére nőhet, ezért elég egyszerre egy kis mennyiséget az üvegben csíráztatni, hogy minden szemnek elegendő levegő és hely maradjon.

a megmosott és lecsöpögtetett csírák tárolásához használjunk üveg vagy kerámia edényt, melyet béleljünk ki papírtörlővel, ami a megmaradt nedvességet felszívja. A tárolóedény fedelét zárjuk le szorosan, hogy a levegőáramlást ne korlátozzuk.

némely csírafajtán bolyhos gyökerek jelenhetnek meg. Ezeket a kis fehér gyökerecskéket néha összekeverik a penésszel. Végezzünk szagtesztet: a penész dohos szagot áraszt, a mag pedig fajtától függően friss vagy kifejezetten erős illatú.

nyálkás magvak, mint zsázsa és rukkola és a búzafű nem alkalmasak az üvegben való csíráztatásra. Ehhez használjunk csíráztató tálat.

Azonosítók
Termék ID: #5425553
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek