BioMenü - Bio kókuszvirág cukor 500 g
4 / 5
4 / 5
BioMenü BIO Kókuszcukor természetes édesítőszer. Nagy 500g kiszerelés. A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
normál véralvadás
normál energiatermelő anyagcsere
normális izomműködés
normális neurotranszmisszió
az emésztő enzimek normális működése
a sejtosztódás és a specializáció folyamata
a normál csontok fenntartása
a normál fogak fenntartása
a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése
Amiért érdemes a BioMenü BIO Kókuszcukort választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény. Javasolt felhasználás, adagolás: ízlés szerint. Más típusú cukrok helyett használható. Egy adag ízlés szerint. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen. Összetevők: 100% bio kókuszcukor (cocos nucifera) Tápértékjelölés ? Egységenként (100 g) Energia 1653 kJ/395 kcal Tápanyag Zsír0,7 g- amelyből telített zsírsav0,3 g- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav0,3 g- amelyből többszörösen telítetlen zsírsav0,1 gSzénhidrát94,2 g- amelyből cukor85,0 gRost0,7 gFehérje (protein)1,2 gSó0,3 g Ásványi anyag Kalcium318,0 mg
Termék ID: | #2704431 |