Nyírfacukor - kg

     4 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Gyártó: Modell: Nyírfacukor 1 kg Leírás: A Nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos kristálycukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van:

nem hizlal,

nem savasítja a szervezetet,

nem táplálja a baktériumokat, gombákat,

segíti az emésztést, nem rontja a fogakat,

nem szükséges inzulin a lebontásához,

cukorbetegek, fogyókúrázók, terhességi diabéteszben, csontritkulásban szenvedők, valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

Glikémiás indexe rendkívül alacsony, a hagyományos kristálycukor 68-as értékéhez képest mindösszesen 7 I. Diabéteszesek figyelmébe

Glikémiás index: 7

Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet

Csökkentheti a test inzulinszükségletét

II. Testsúly kontroll, súlycsökkentés nyírfacukorral

40%-kal kevesebb kalória, 75%-kal kevesebb szénhidrát, mint a finomított cukorban

Étvágycsökkentő, késlelteti az éhségérzetet

Elősegíti az emésztési folyamatokat

Kismamák és anyukák fokozott figyelmébe! A terhesség során fellépő vércukor ingadozást jól stabilizálja III. Nyírfacukorral a fogszuvasodás ellen

A szájban lévő baktériumok a nyírfacukrot nem tudják lebontani, így nem termelődik sav a bontási folyamatban. Mig a hagyományos cukor kedvező táptalajt biztosít a baktériumoknak a nyírfacukor hatásmechanizmusa pontosan az ellenkezője akár lefekvés előtt is lehet fogyasztani.

Csökkenti a lepedékképződést

Segíti az ásványok visszaépülését a fogzománcba

Gátolja a szuvasodást a már kikezdett fogzománcon is

Lassítja a fogkőképződést

Az anyukák nyírfacukor használata késlelteti és csökkenti a baktériumok átvitelét a gyermekekre.

A nyírfacukor felhasználása: A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék­ és utóíze nincs. A nyírfacukrot ajánljuk hideg-meleg ételek, italok készítésénél, receptjeink bármi fajta megváltoztatása nélkül. Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére. Jegyezzük azonban meg, hogy antibakteriális hatásánál fogva nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, mint például kelt tészták készítésére. Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási időszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. Az emésztést gyorsító hatása miatt nagy adagban fogyasztva hasmenést okozhat. A hashajtó hatás küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. A nyírfacukor korlátlan mennyiségben is biztonságosan fogyasztható, káros mellékhatása nincs. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható. Az egészséges és tudatos táplálkozás részeként a cukor helyettesítésére, elhagyására egyszerű, jó ízű, természetes és biztonságos megoldást nyújt.

Azonosítók
Termék ID: #2704384
4

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek