A Hússütés Alapjai

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Óriási kihívásnak érzed, hogy megfelelően készítsd el a kiválasztott húst? Hidd el, menni fog, ha részt veszel ezen a vidám, 3 órás a tanfolyam, ahol 3 féle húst készítetek el: marhasteak, karaj és kacsa. Megmutatjuk, hogy hogyan lehet finom szaftosra sütni a húst, úgy, hogy ne száradjon ki. Beavatjuk a résztvevőket a lassú és gyors hús sütési technikákba, a különféle zsiradékok helyes megválasztásába, az érlelés rejtelmeibe. Hogy ne csak hús legyen a terítéken, készítünk érdekes köreteket, szószokat is.

Azonosítók
Termék ID: #2548
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek