Itália különleges desszertjei
0 / 5
0 / 5
Az olasz gasztronómia rendkívül változatos, hiszen minden tartománynak megvan a saját jellegzetes étele, itala és desszertje. Gazdag ízvilág, könnyű és jó minőségű töltelékek jellemzik az olasz desszerteket. Nehéz lenne szűk listát készíteni a legjobbakból, leginkább ezért nehéz, hogy ebben a két alkalmas olasz desszertek tanfolyamban mit mutassanak meg Nektek a legjobbakból! De sikerült, így ezeken az alkalmakon sütni és főzni fogtok, magatok készítitiek a piskótákat (még a babapiskótát is), a krémeket, megtanuljátok az olasz tészták készítését és az olasz desszertek titkait! A tanfolyam cukrásza az Olaszországban megtanult praktikákat és fortélyokat fogja átadni és megtanítani, legyen az az elkészítés, vagy az egyedi díszítés területén. Amiket készíteni fogtok: eredeti Tiramisu, Profitterol több féle ízben (6-8 db/fő), Zeppole (olasz fánk), Zuppa Inglese, Panettone, Cannolo (több ízben), a Sfogliatella, az ezer arcú Torta Caprese és a csodás Olasz citromtorta, valamint az olaszok legkedveltebb kekszei a Cantuccini és az Amoretti.
Termék ID: | #3284 |