Macaron készítő workshop
0 / 5
0 / 5
A kurzuson megmutatják a tökéletes macaron készítésének titkát! Igaz, hogy a változatos színekben pompázó finomság elkészítése nagyfokú precizitást és türelmet igényel, de ha betartjuk az alapszabályokat, a macaronunk pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell: kívül roppanós, belül lágy és puha. A macaron tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes légies sütemény. A két korong közé többségében egy finom krém kerül, mely általában a ganache, melyből rengeteg íz kombináció létezik, ahogyan szín is. Megmutatjuk azokat a mozdulatokat, melyeket oktatónk több ezer macaron elkészítése alatt elsajátított, és amelyeket be kell tartanod ahhoz, hogy tökéletes állagú finomságokat alkoss otthon is! Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett. Rengeteg ízben és színben süthetjük, ezért tulajdonképpen megunhatatlan! Népszerűsége a törékeny külseje és változatos ízei miatt egyre csak nő. Remek ajándék egy szép dobozban bármilyen alkalomra. Ismerd meg a francia aprósütemény titkát!
Termék ID: | #3371 |