Macaron készítő workshop

     0 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

A kurzuson megmutatják a tökéletes macaron készítésének titkát! Igaz, hogy a változatos színekben pompázó finomság elkészítése nagyfokú precizitást és türelmet igényel, de ha betartjuk az alapszabályokat, a macaronunk pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell: kívül roppanós, belül lágy és puha. A macaron tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes légies sütemény. A két korong közé többségében egy finom krém kerül, mely általában a ganache, melyből rengeteg íz kombináció létezik, ahogyan szín is. Megmutatjuk azokat a mozdulatokat, melyeket oktatónk több ezer macaron elkészítése alatt elsajátított, és amelyeket be kell tartanod ahhoz, hogy tökéletes állagú finomságokat alkoss otthon is! Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett. Rengeteg ízben és színben süthetjük, ezért tulajdonképpen megunhatatlan! Népszerűsége a törékeny külseje és változatos ízei miatt egyre csak nő. Remek ajándék egy szép dobozban bármilyen alkalomra. Ismerd meg a francia aprósütemény titkát!

Azonosítók
Termék ID: #3371
0

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek