Magyar borok kóstolása hidegtállal
0 / 5
0 / 5
Hiszünk abban, hogy egy nemzetet a konyháján keresztül lehet igazán megérteni. Minden egyes itt kínált étel és ital mögött van egy történet – mely mindegyike Magyarországról szól. Fedezd fel Magyarországot, kóstold meg a borokat, ételeket városunk szívében egy különleges helyszínen!A magyarok több mint 1000 éve termesztenek bort. Olaszországból érkezett szerzetesek terjesztették el a borkészítés tudományát, ami az évszázadok alatt az egész országban elterjedt. Magyarország klimatikus adottságai, a talaj összetétele, az itteni ásványi anyagok olyan egyedi fajtákat adtak a világnak, mint a török időkből származó, testes cuvée, az Egri Bikavér vagy a világ legkülönlegesebb desszertbora, a mindenki által ismert és szeretett Tokaji Aszú, de számos egyéb vörös és fehérborunk felveszi a versenyt a legjobb francia vagy olasz tételekkel. Az asszisztált kóstolók során lehetőséged nyílik, hogy a szakértőktől útmutatást kapj a borok világában.  Miközben megkóstolod a borokat, gyönyörködj az ízek és textúrák harmóniájában,  amelyet a különböző csemegék és sajtválogatások tesznek még különlegesebbé. Természetesen szigorúan magyarosan, hagyományosan!
Termék ID: | #3128 |