Tészta variációk az alapoktól

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

&nbspA különböző tészták elkészítése sok elméleti tudást igényel, ehhez kapsz segítséget ezen az oktatáson. &nbspA linzer tészta a cukrászat alapja, édes és sós változatuk elengedhetetlen egy vendégváró vagy ünnepi asztalról. A kelt tészta igazi klasszikus, &nbspa belőle készült édességeket mindenki élvezettel fogyasztja. Gondoljatok csak az aranygaluskára, a túrós táskára, a csodálatos illatú és sokféle ízű kalácsra, briósra, a káposztás lepényre&nbspvagy egy csodás sajtos-juhtúrós- tepertős-burgonyás pogácsára. Napjainkban pedig a hamburger bucik készítése is közkedvelt téma. A cukrász&nbspmegmutatja mire kell figyelnetek, hogy tökéletesek legyenek sütemények. A tanfolyamon megtanuljátok&nbspa klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáit. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjátok, csavart brióst és csigát készítetek, valamint ötleteket kaptok, hogy a tészta még mi mindenre használható. A tematika kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes és csodás péksüteményeket.

Azonosítók
Termék ID: #2819
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek