Tészta variációk az alapoktól
0 / 5
0 / 5
 A különböző tészták elkészítése sok elméleti tudást igényel, ehhez kapsz segítséget ezen az oktatáson.  A linzer tészta a cukrászat alapja, édes és sós változatuk elengedhetetlen egy vendégváró vagy ünnepi asztalról. A kelt tészta igazi klasszikus,  a belőle készült édességeket mindenki élvezettel fogyasztja. Gondoljatok csak az aranygaluskára, a túrós táskára, a csodálatos illatú és sokféle ízű kalácsra, briósra, a káposztás lepényre vagy egy csodás sajtos-juhtúrós- tepertős-burgonyás pogácsára. Napjainkban pedig a hamburger bucik készítése is közkedvelt téma. A cukrász megmutatja mire kell figyelnetek, hogy tökéletesek legyenek sütemények. A tanfolyamon megtanuljátok a klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáit. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjátok, csavart brióst és csigát készítetek, valamint ötleteket kaptok, hogy a tészta még mi mindenre használható. A tematika kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes és csodás péksüteményeket.
Termék ID: | #2819 |