Bulkshop - Vörös szőlőmagolaj hidegen sajtolt 0, 25 liter
0 / 5
0 / 5
A vörös szőlőmagolaj érett szőlőszemek magvából készül. A szárított magokat összezúzzák, és magasnyomású préssel kisajtolják belőle az olajat. A szőlőmagnak igen alacsony az olajtartalma, emiatt igen drága. Az E-vitaminban különösen gazdag olajok közé tartozik. A szőlőmagvak gazdagok antioxidánsokban, C- és B-vitaminban, valamint béta-karotin tartalma is jelentős. Dr. Oláh Andor természetgyógyászt idézve: „ A szőlőt elsősorban a magja miatt kellene termeszteni A szőlőmagolajat igen sokoldalúan, külsőleg és belsőleg egyaránt használják. Belsőleg használva a következő előnyös tulajdonságai vannak: szívbarát, tisztítja és erősíti a vérereket, egyben védi az ereket a meszesedéstől magas antioxidáns tartalma miatt gátolja az öregedést és fiatalítja a bőrt, antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak védi az agyat a szabad gyököktől és javítja a memóriát védi a szemet, javítja a látást, gátolja a szürke hályog kialakulását mindennapos fogyasztása kifejezetten javasolt, naponta 1 mokkás-, vagy teáskanállal Külsőleg alkalmazva a kozmetikai célú felhasználása jelentős: feszessé, rugalmassá, puhává teszi a bőrt, regenerálja a hajhagymákat. A szőlőmagolajat tehetjük mártásokhoz, gyümölcssalátákhoz és nyers ételekhez. Naponta fogyaszthatjuk, nemcsak salátákra, hanem szinte bármilyen ételünkre csorgathatunk néhány cseppet, - ezzel máris sokat tehetünk az egészségünkért. Felbontás után napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Száraz, hűvös helyen tartandó. Nyomokban mandulát, szezámmagot, diót tartalmazhat! 100 gramm vörös szőlőmagolaj tápértéke: Energia KJ-ban: 3480 Energia Kcal-ban: 830 Zsír: 98g - amelyből telített zsírsav: 12g Szénhidrát: 0g - amelyből cukor: 0g Fehérje: 0 Só: 0g Cikkszám: 21135
Termék ID: | #2707368 |