QNT - Light Digest Whey Protein 500g Creme Brulee
0 / 5
0 / 5
A LIGHT DIGEST WHEY PROTEIN egy legújabb generációs fehérjekészítmény 78% tejsavó izolátum és koncentrátum keverékből, minimális CH tartalommal. „Figyelem! A termék jelenleg designváltás alatt áll, ebből kifolyólag a jelenlegi és az új típus szállítása is előfordulhat! QNT Light Digest Whey - 500 g ÁR/ÉRTÉK/ÍZ/MINŐSÉG - extra 78 g proteintartalom!!! A LIGHT DIGEST WHEY PROTEIN egy legújabb generációs fehérjekészítmény tejsavó izolátum és koncentrátum keverékből (70/30%), minimális CH tartalommal. Tökéletes a szálkásításhoz és a tiszta izomzat építéséhez is. Kiválóan oldódik vízben, vagy tejben is, az inulin tartalmának köszönhetően rendkívül könnyen és gyorsan emészthető. Teljesen gluténmentes. Teljesíti a táplálkozástudomány legmagasabb elvárásait, pozitív hatásai már az első használat után érezhető. AMIT IGÉRÜNK:
Maximális teljesítmény
Tökéletes felszívódás (Whey Isolate tartalmának köszönhetően)
Könnyű és gyors emészthetőség
Kíváló ár/érték arány
FŐBB ADATOK:
Kiválóan használható súlycsökkentéshez – kevesebb, mint 80 kalória adagonként.
Gyorsabb regeneráció
Nagyobb teljesítmény, több erő
Minimális cukor- és magas rosttartalom
Gluténmentes
78% protein tartalom
Használat: 1 adag: 20 g. Keverjen el napi 2 adagot 200-400 ml vízzel, vagy zsírszegény tejjel. csokoládé íz 20 g 100g Energia érték 77 kcal (323 kJ)386 kcal (1614 kJ) Fehérje 15,1 g76 g Szénhidrát 1,8 g 9 g ebből cukor 1,4 g6,9 g Zsír 1,2 g5,8 g ebből telített zsírsavak 0,8 g4 g Só 0,09 g0,41 g Rost 0,6 g 3,1 g Inulin 200 mg 1000 mg Klorid 80 mg (10%**) 400 mg L-leucin (BCAA) 1638 mg8190 mg L-Valin (BCAA) 978 mg4890 mg L-Izoleucin (BCAA) 1002 mg5010 mg* Tápanyag referenciák értékek tejsavó fehérje [tejsavó fehérje izolátum (tej allergén), tejsavó fehérje koncentrátum (tej allergén), inulin, ízesítő, sűrűséget szabályzó összetevő: E412/E415, kálium-klorid, édesítő: E955, nátrium-klorid, természetes kókuszpor, (tojás allergén).
Termék ID: | #6072860 |
Kiszerelés: | 0.0 - 0.5 kg |
Tanusítványok: | Laboratóriumilag tesztelt |
Tipus: | Por |