TOYA LUND 67880
0 / 5
0 / 5
LUND vákuumcsomagoló gép, 140 W - teljesen automatikus vákuumcsomagoló gép - egyszerű és kényelmes működtetés - maximális filmszélesség 22 cm - stabil működés a gumiszalagoknak köszönhetően - biztonsági kapcsolóval ellátva Alkalmasak az élelmiszer vákuumcsomagolásához: (50 db a csomagban) Cél / felhasználás A vákuumcsomagoló gépet élelmiszer-termékek vákuumcsomagolására használják speciális zsákokban. Az ilyen csomagolásnak köszönhetően az élelmiszer hosszabb ideig megőrzi frissességét és tápértékét. Tippek a vákuum élelmiszer csomagolásához - A legjobb eredmény a friss élelmiszerek vákuumcsomagolásával érhető el. - Ha az élelmiszerminőség romlik, a vákuumcsomagolás késleltetheti ezt a folyamatot, de nem fogja megállítani. Az alacsony oxigénkörnyezetben működő anaerob baktériumok és mikroorganizmusok hatással vannak az élelmiszerminőség romlására. - A vákuummal töltött, főzéssel, leolvasztással és melegítéssel ellátott élelmiszerekben az ételek ízét megőrzi és segít tisztán tartani. Hús és hal csomagolása esetén ajánlatos először 1-2 óráig az ételt a fagyasztóba helyezni. Ha nem lehetséges az élelmiszer előhűtése, ajánlatos egy papírtörlőt helyezni az étel és a hegesztendő zsák szélének közé, így elnyeli azokat a nedveket, amelyek kiszivárognak az élelmiszerből a levegő szívásakor. A sajt csomagolásakor ajánlatos a maradék sajtot minden használat után csomagolni. A finom termékeket az eredeti csomagolásban vákuumcsomagolásra ajánljuk. Ez megakadályozza, hogy a termék részecskék beszivárogjanak a termékbe, beleértve a beszívott levegőt a csomagológépbe, ami akár megakadályozhatja a megfelelő vákuumcsomagolást. Az élelmiszer folyékony állapotban történő vákuumcsomagolása előtt, pl. Levesek. Különálló tartályban fagyassza le, amelynek alakját és méretét úgy kell megválasztani, hogy a fagyasztott termék illeszkedjen a zsákba. Fagyasztás után a terméket ki kell venni a tartályból, egy zsákba kell helyezni, vákuumcsomagolni, majd vissza kell helyezni a fagyasztóba. A vákuumcsomagolt ételeket meleg vízben melegítheti, a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a 75 ° C-ot. Vákuumcsomagolás - Emelje fel a készülék fedelét. Ha a fedél zárva van, nyomja meg, oldja fel a fedelet és emelje fel. A készülék belsejében van egy biztonsági kapcsoló, amely lehetővé teszi a készülék bekapcsolását csak a fedél megfelelő zárása után. Ne nyomja meg, amikor a fedél nyitva van, tilos a biztonsági kapcsolót blokkolni. - Készítse elő a zsákot a csomagológépben való használatra. Csak speciális zsákokat használjon, amelyeket csak vákuumcsomagoló gépekhez használnak. A 67887-es számú LUND zsákokat ajánljuk. A zsákot a csomagolt termék méretének megfelelően lehet vágni. Fontos megjegyezni, hogy a zsák három élét mindig gyárilag kell lezárni, és a vágott élnek egyenletesnek és 22 cm-nél nem szélesebbnek kell lennie. A méret kiválasztásakor győződjön meg róla, hogy legalább 5 cm-re hagyja a zsákot a csomagolt terméktől. - Igazítsa a zsák két oldalát úgy, hogy ne alakuljon ki hajtás, hajlítás vagy gyűrődés. - Csatlakoztassa a készüléket az áramforráshoz. Zárja le a fedelet, nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot. - A levegő szívó- és hegesztési folyamata automatikusan elindul, amit a világításával jelez a készülék burkolatán. - Emelje fel a fedelet, és vegye ki a zsákot a csomagolt termékkel. "Seal" hegesztő gomb A gombot finom termékek vagy folyadékot tartalmazó termékek csomagolásakor kell használni. A gomb megnyomása megszakítja a légszívási folyamatot és elkezdi a hegesztést. Ha a csomagolás alatt a csomagolt termék nemkívánatos alakváltozását észleli, vagy a termékben lévő folyadékok beszivárognak a csomagolóba, nyomja meg a "Seal" jelzésű hegesztő gombot. A csomag tartalma - vákuumcsomagoló gép - használati utasítás
Termék ID: | #3475520 |
Beépített fólia tartó: | Nincs |
Beépített vágó: | Nincs |
Impulzus funkció: | Nincs |
Magasság: | 55 mm |
Mélység: | 160 mm |
Nedves funkció: | Nincs |
Szélesség: | 260 mm |
Tasak maximális szélessége: | 22 cm |
Teljesítmény: | 140 W |
Tömeg: | 0.8 kg |
Vákuum funkció: | Van |