Hulala - cukrászati habalapanyag 200 ml - delfinbuvar

     0 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát. Allergének: szója, tej Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)Jellemzők laktózmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen alacsony cukortartalmú Igen per 100 g kj 1225 kJ kcal 300 kcal zsír 27,5 g ebből telített zsírsavak 27,5 g szénhidrát 13,4 g ebből cukrok 11,5 g fehérje 0,6 g só 0,22 g

Azonosítók
Termék ID: #2783050
EAN kód: 8007990406982
Jellemzők
Kategória: Növényi krémek, desszertek
0

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek