Bajor grillkolbász fűszerkeverék

     5 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.

Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.

Javasoljuk apróra vágott friss petrezselyem adagolását a masszába, fenséges lesz tőle

Paprika nélküli eredeti müncheni recept alapján készült

GMO , Glutén és E-szám mentes

1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!

Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben

A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű, színe fehéres jellegű. Illata jellegzetes, a fokhagyma és a hagyma dominál. A koriander szintén kiérezhető. Jól szeletelhető, tömör állományú, apró szemcsés, szinte homogén massza. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a fűszerek harmóniája egyenesen a münheni Októberfesztre varázsolhat Minket. Bajor grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők:konyhasó, fehérbors őrölt, szerecsendió őrölt, citromsav kivonat Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata : 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 60 % hús és 40 % (kemény) szalonna arányban. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón akár kétszer is ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Felhasználhatógrillkolbász készítéshezAdagolás10 kg töltelékhezMinőségét megőrzési idő9 hónapTárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védveÖsszetételLásd a címkénMértékegységCSOMAGCsomagolás aromazáró tasakbanNettó mennyiség0.240 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom3 17kJ/62kcalZsír2,1gAmelyből telített zsírsavak1,4gSzénhidrát12,1gAmelyből cukrok0,2gFehérje1,9gSó77,6g Termékspecifikáció letöltése

Azonosítók
Termék ID: #2833938
EAN kód: 5999575480612
Jellemzők
Címkék: grillkolbász fűszerkeverék
Hány kg termék készíthető belőle?: 10kg
Mihez használhatod?: grillkolbász készítéséhez
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?: juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Tömeg: 240 g
5
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek