Bajor grillkolbász fűszerkeverék
5 / 5
5 / 5
10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.
Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
Javasoljuk apróra vágott friss petrezselyem adagolását a masszába, fenséges lesz tőle
Paprika nélküli eredeti müncheni recept alapján készült
GMO , Glutén és E-szám mentes
1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben
A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű, színe fehéres jellegű. Illata jellegzetes, a fokhagyma és a hagyma dominál. A koriander szintén kiérezhető. Jól szeletelhető, tömör állományú, apró szemcsés, szinte homogén massza. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a fűszerek harmóniája egyenesen a münheni Októberfesztre varázsolhat Minket. Bajor grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők:konyhasó, fehérbors őrölt, szerecsendió őrölt, citromsav kivonat Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata : 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 60 % hús és 40 % (kemény) szalonna arányban. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón akár kétszer is ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Felhasználhatógrillkolbász készítéshezAdagolás10 kg töltelékhezMinőségét megőrzési idő9 hónapTárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védveÖsszetételLásd a címkénMértékegységCSOMAGCsomagolás aromazáró tasakbanNettó mennyiség0.240 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom3 17kJ/62kcalZsír2,1gAmelyből telített zsírsavak1,4gSzénhidrát12,1gAmelyből cukrok0,2gFehérje1,9gSó77,6g Termékspecifikáció letöltése
Termék ID: | #2833938 |
EAN kód: | 5999575480612 |
Címkék: | grillkolbász fűszerkeverék |
Hány kg termék készíthető belőle?: | 10kg |
Mihez használhatod?: | grillkolbász készítéséhez |
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?: | juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber |
Tömeg: | 240 g |