Bio Berta - Bio Grill Fűszerkeverék 40g
0 / 5
0 / 5
Sómentes bio fűszerkeverék. Hazai, családi biogazdálkodásban termesztett és feldolgozott alapanyagok, újrahasznosítható üvegben. Sütéshez, grillezéshez készült húsok, burgonya, halak, zöldségek fűszerezéséhez. Visszaváltható csomagolásban. * Felhasználási javaslat: Sütéshez, grillezéshez készült húsok, burgonya, halak, zöldségek fűszerezéséhez. Adagolás: Ízlés szerint Összetevői: Vöröshagyma*, csípmentes fűszerpaprika*, homoktövis*, fokhagyma*, borsikafű*, petrezselyemlevél*, póréhagyma*, zsázsa*, bazsalikom*, kakukkfű*, majoranna*, mustár *, oregano*, snidling*, zellerlevél *. Allergén anyagot tartalmaz: mustár, zellerlevél Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. *Visszaváltható csomagolásban: Amennyiben a termék megtisztított csomagolását visszajuttatja hozzánk, visszajuttatjuk a gyártóhoz. Az összegyűjtött csomagolásokat a gyártó újrahasználja, így nem keletkezik hulladék. A BioBerta márkáról A Berta család vállalkozásaként először családi biogazdaságként indult a Kalocsa közelében lévő Fajszon, később azonban bio minősítésű feldolgozóüzemet is létrehoztak ugyanitt. Fajsz "klasszikus természetvédett" település, hisz egy oldalról az ország fő folyója a Duna, körben pedig termőföld övezi, vagyis még az 51-es számú közlekedési főút is elkerüli. A világhírű kalocsai fűszerpaprika, valamint a sárközi fűszer tájkörzetek középpontja e település. A Berta család így ír a kezdetekről: "A családi bt. -t 1990-ben szántóföldi bio zöldség-fűszer-gyümölcs termesztésére alapítottuk. Több nehézséggel találtuk szembe magunkat a cégalapítás óta: egyrészről a biotermesztés ekkor még teljesen iskola- és hagyomány nélküli volt, másrészről az anyagi-, termelőeszköz, s vállalkozási hajlandóság hiányában szenvedő gazdák között csak a saját elszántságunkra számíthattunk. Kezdetben a bioföldekről betakarított termékeinket szárítóipari szolgáltatókkal feldolgoztattuk. 1995-ben alapítottuk immár gyermekeinkkel közösen feldolgozó vállalkozásunkat. 1992-től már követőink is akadtak, 1995-re pedig kialakult a jelenlegi, európai léptékű méret- és szerkezet nagyság. A termésbiztonság, és a kiváló minőség következetes biztosítása érdekében a kezdő szerszámkészletet (ásó, kapa, gereblye) világszínvonalú – referenciaértékű gép- és eszközparkká cseréltük-fejlesztettük. A XXI. században már 50 család, 30 növényfaj, és több mint 70 hektár öntözhető terület integrációjával érkeztünk. A feldolgozó telepet a termőhelyen, Fajszon alakítottuk ki zöldmezős beruházással. Első feldolgozott termékünk a majoranna volt. A cég- és telepalapítás óta eltelt időszak a termékminőséget és a feldolgozottsági alternatívákat növelő fejlesztések jól összehangolt sorozata volt. A szárítva tartósítás előfőző technológiával, fehér és zöld termékeket őrlő malommal, fűszerpaprika őrlő és csíraszegényítő rendszerrel, fűszerkeverékek gyártására alkalmas gépekkel egészült ki. Új tartósítási eljárást biztosít a 200 literes vízgőz-desztillációs lepárló. Legújabb fejlesztésünket, a zöldség-gyümölcs-nektár-sűrítmén y gyártó technológiát pedig modell értékként tartja számon a hazai szakértő szféra. " Tudj meg többet az ökotudatos élelmiszerekről!Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az " A húsmentesség színei " cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az " Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek " cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
Termék ID: | #2833443 |