Fokhagymás-borsos grillkolbász fűszerkeverék

     5 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.

Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.

Paprika nélküli különleges recept alapján készült, az aromás ízek kedvelőinek ajánljuk.

GMO , Glutén és E-szám mentes

EGÉSZ BORSOT TARTALMAZ!

1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!

Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben

A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű. Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó. Válaszd ezt, ha szereted a borsot a szádban szétharapni! Fokhagymás-borsos grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltétele: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők: konyhasó, egész feketebors, fokhagymapor, őrölt kömény Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata : 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban. A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Felhasználhatógrillkolbász készítéshezAdagolás10 kg töltelékhezMinőségét megőrzési idő9 hónapTárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védveÖsszetételLásd a csomagolásonMértékegységCSOMAGCsomag olásaromazáró tasakbanNettó mennyiség0.340 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom7 34kJ/175kcalZsír3,4gAmelyből telített zsírsavak0,5gSzénhidrát29,1gAmelyből cukrok0,7gFehérje6,7gSó51,4g Termékspecifikáció letöltése

Azonosítók
Termék ID: #2834196
EAN kód: 5999575480575
Jellemzők
Címkék: grillkolbász fűszerkeverék
Hány kg termék készíthető belőle?: 10 kg
Mihez használhatod?: grillkolbász készítéséhez
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?: juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Tömeg: 340 g
5
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek