KOTÁNYI - Pulykasült Fűszersó 38g
0 / 5
0 / 5
Kotányi Pulykasült fűszerkeverék, 38 g Összetevők Összetevők Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid) Kakukkfű Paprika Vöröshagyma Fokhagyma Bors Majoranna Rozmaring Allergia - szöveg A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült. Tápanyagok 100 g-ban Energia 525 kJ / 125 kcal Zsír 2,5 g ebből telített zsírsavak 0,8 g Szénhidrát 17 g ebből cukor 14 g Fehérje 4,5 g Só 62,0 g Számított tápanyagértékek per 100g Energia (kJ) 525 Energia (kcal) 125 Zsír (g) 2.5 ebből telített zsírsavak (g) 0.8 Szénhidrát (g) 17 ebből cukor (g) 14 Fehérje (g) 4.5 Só (g) 62 Termékleírás Márka Kotányi Jellemzők Aromazáró csomagolás Természetesen - Ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül Szabványosított márka Márka - Kotányi Előírt terméknév Pulykasült fűszersó Forgalombahozatal Cég neve Kotányi Hungária Kft. Cég címe 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. Termék információk Ha nagyon ízletes, finom, omlós pulykasültet szeretne, használja a Kotányi Pulykasült fűszersóját, mely egyetlen konyhából sem hiányozhat. E keverékünk harmonikus, kakukkfüves-rozmaringos ízt kölcsönöz pulykából készült ételeinek. Márka információk Kotányi Prémium Minőség A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta. További leírás További receptek a www. kotanyi. com oldalon Egészség & életmód Adalékok Mesterséges színezékek - Nem tartalmaz Ízfokozók - Nem tartalmaz Tartósítószerek - Nem tartalmaz Tárolás & felhasználás Tárolási típus Típus Szobahőmérsékletű Elkészítés és felhasználás Felhasználási javaslat: Ajánljuk párolt, sült, grillezett pulykához. Tárolás Száraz helyen tartandó. Receptek Receptötletünk: Pulykaszeletek gombás raguval Hozzávalók 2 fő részére: 4 szelet pulykamell (kb. 70 gr/szelet), 1 EK Kotányi Pulykasült fűszersó, 1 EK olívaolaj, 200 gr champignon gomba, 1 kisebb vöröshagyma, kevés fehérbor, 1/8 l tejszín, 1 EK pecsenyelé 1 EK aprított metélőhagyma Elkészítés: A pulykaszeleteket Kotányi Pulykasült fűszersóval bedörzsöljük, kicsit állni hagyjuk, majd kevés olívaolajon oldalanként kb. 3 percig sütjük. Kivesszük a serpenyőből a húsokat, az apróra vágott hagymát és gombát a pulykasültes olajban megpirítjuk, fehérborral, pecsenyelével és tejszínnel felöntjük. Rövid ideig összeforraljuk, majd hozzáadjuk a metélőhagymát. Melegen, a pulykasülttel együtt tálaljuk. Tipp: Kínáljunk mellé rizi-bizit. Csomagolás Kiszerelés
Termék ID: | #2833394 |