KOTÁNYI - Steak pác fűszerkeverék 30g

     0 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Kotányi Steak pác fűszerkeverék, 30 g Összetevők Összetevők Fokhagyma Rozmaring Vöröshagyma Bors Gyömbér Koriander Cukor Kakukkfű Paprika Szegfűbors Lestyán Allergia - szöveg A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktózt), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült. Tápanyagok 100 g-ban Energia 1436 kJ / 342 kcal Zsír 5,1 g ebből telített zsírsavak 1,0 g Szénhidrát 55 g ebből cukor 40 g Fehérje 10 g Só 0 g Számított tápanyagértékek per 100g Energia (kJ) 1436 Energia (kcal) 342 Zsír (g) 5.1 ebből telített zsírsavak (g) 1 Szénhidrát (g) 55 ebből cukor (g) 40 Fehérje (g) 10 Só (g) 0 Termékleírás Márka Kotányi Jellemzők Garantáltan finom - 0% só, 100% pácolás Aromazáró csomagolás Természetesen - Ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül Szabványosított márka Márka - Kotányi Almárka Almárka - Mesterpác Előírt terméknév Steak pác fűszerkeverék Forgalombahozatal Cég neve Kotányi Hungária Kft. Cég címe 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. Termék információk Ha finom, puha steaket szeretne készíteni, pácoljon a Kotányi Steak pác fűszerkeverékkel. Pácoláshoz soha ne használjon sót, mert az megkeményíti a húst. Legalább 1 éjszakát érlelje és mindig adjon hozzá savas ízesítőt is (vörösbor, mustár, citromlé), mely segíti az ízek kiteljesédét. Márka információk Kotányi Prémium Minőség A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta. További leírás További receptek a www. kotanyi. com oldalon Egészség & életmód Adalékok Mesterséges színezékek - Nem tartalmaz Ízfokozók - Nem tartalmaz Tartósítószerek - Nem tartalmaz Tárolás & felhasználás Tárolási típus Típus Szobahőmérsékletű Elkészítés és felhasználás Felhasználási javaslat: Ajánljuk marha-, bárány-, sertés- és szárnyashúshoz. Tárolás Száraz helyen tartandó. Receptek Grillezett steak sült paprikával 2 fő részére: 2 szelet kb. 180 g-os borjú steak, 1 EK Kotányi Steak pác fűszerkeverék, 2 EK olaj, só, 1-1 felkockázott piros és sárga kaliforniai paprika, 1 zúzott fokhagymagerezd, 2 EK olívaolaj, 2 EK mustár, 1 TK Kotányi Rozmaring Elkészítés: Egy tálban keverjük ki a Kotányi Steak pácot az olajjal és a mustárral, helyezzük bele a steakeket és lefedve egy éjszakán át hagyjuk állni. A steakeket sózzuk meg és rövid ideig grillezzük mindkét oldalukat. A paprikát olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a fokhagymát, rövid ideig pirítsuk együtt, sózzuk és szórjuk meg rozmaringgal. A steakeket a sült paprikával tálaljuk. Tipp: Nagyon ízletes fűszervajjal.

Azonosítók
Termék ID: #2833377
0

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek