Mexikói grillkolbász fűszerkeverék

     0 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.

Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.

Jellegzetes ízvilágát a csípőspaprika és fokhagyma adja, a pikáns ízek kedvelőinek ajánljuk.

GMO , Glutén és E-szám mentes

CSÍPŐS!

1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!

Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben

A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű. Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja a paprikától egyenletes pirosasra festett, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó. Mexikói grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők:konyhasó, őrölt fűszerpaprika, fokhagymapor, dextróz, feketebors őrölt, chili őrölt, szegfűbors őrölt Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata : 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban. A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csípős fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó. Felhasználhatógrillkolbász készítéshezAdagolás10 kg töltelékhezMinőségét megőrzési idő6 hónapTárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védveÖsszetételLásd a csomagolásonMértékegységCSOMAGCsomag olásaromazáró tasakbanNettó mennyiség0.36 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom7 39kJ/176kcalZsír4gAmelyből telített zsírsavak0,7gSzénhidrát28,3gAmelyből cukrok3gFehérje6,4gSó51,9g Termékspecifikáció letöltése

Azonosítók
Termék ID: #2834415
EAN kód: 5999575480551
Jellemzők
Címkék: grillkolbász fűszerkeverék
Hány kg termék készíthető belőle?: 10kg
Mihez használhatod?: grillkolbász készítéséhez
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?: juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Tömeg: 360 g
0

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek