Mexikói grillkolbász fűszerkeverék
0 / 5
0 / 5
10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.
Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
Jellegzetes ízvilágát a csípőspaprika és fokhagyma adja, a pikáns ízek kedvelőinek ajánljuk.
GMO , Glutén és E-szám mentes
CSÍPŐS!
1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben
A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű. Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja a paprikától egyenletes pirosasra festett, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó. Mexikói grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők:konyhasó, őrölt fűszerpaprika, fokhagymapor, dextróz, feketebors őrölt, chili őrölt, szegfűbors őrölt Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata : 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban. A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csípős fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó. Felhasználhatógrillkolbász készítéshezAdagolás10 kg töltelékhezMinőségét megőrzési idő6 hónapTárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védveÖsszetételLásd a csomagolásonMértékegységCSOMAGCsomag olásaromazáró tasakbanNettó mennyiség0.36 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom7 39kJ/176kcalZsír4gAmelyből telített zsírsavak0,7gSzénhidrát28,3gAmelyből cukrok3gFehérje6,4gSó51,9g Termékspecifikáció letöltése
Termék ID: | #2834415 |
EAN kód: | 5999575480551 |
Címkék: | grillkolbász fűszerkeverék |
Hány kg termék készíthető belőle?: | 10kg |
Mihez használhatod?: | grillkolbász készítéséhez |
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?: | juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber |
Tömeg: | 360 g |