Nitrites pácsó 25kg

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás! Nátrium nitrit tartalom: minimum 0,5-0,6 % Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon feltüntetett információk szerint. Gyermekektől elzártan tartandó! Mi az a pácsó? A pácsó egy húsipari felhasználásra , pácolásra alkalmas sókeverék , amely arra jó, hogy a húst (csirke, marha, disznó, sonka) pácolni tudjuk. A nitrites térhálósító só meghosszabbítja a tárolási időt, és javítja a konzisztenciát és a zamatosságot. Nitrites pácsó 25kg tulajdonságai: Homogén és stabil keverék sókeverék nátrium-nitrittel dúsítva. Durva szemcsemérete miatt különösen kiváló sonka és szalonna pácolására. Aroma és íz tekintetében optimális tökéletes segédanyaga a húsok pácolásának. A pácolás az egyik legrégebbi tartósítási módszer. Ennek a módszernek az egyik célja a lehető legjobb kipirosodás elérése. Fokozza az ízt, antibakteriális és antioxidáns hatású. Ezenkívül a Parmasale GUSTOSAL nitrites térhálósító só meghosszabbítja az eltarthatóságot, javítja a konzisztenciát és a zamatosságot. Felhasználása:

az 1 kg sonkapác( nitrites só) sót és 1 kg étkezési sót összekeverjük

a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshúst ( vagy pácolásra szánt húst) bedörzsöljük, majd 10 Celsius fok alatt állni hagyjuk.

a só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük,

majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig.

ha a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell.

a pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.

Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted. Származás: EU- Ausztria FONTOS! Ipari felhasználásra szánt termék. Önmagában nem alkalmas a húsok pácolására sem étel sózására! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten javasolt, a csomagolóanyagon feltüntetett felhasználási javaslat szerint. Termékről bővebben : ITT *Ezt a terméket kizárólag előrefizetéssel vagy online bankkártyás fizetéssel áll módunkban feladni a tömege miatt.

Azonosítók
Termék ID: #2833824
EAN kód: 9001880918578
Jellemzők
Címkék: fűszerkeverékek, sonkapác só
Mihez használhatod?: Kötözött sonka és füstölt húsok pácolására
Tömeg: 25 kg
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek