Steba - E 400
4 / 5
4 / 5
Játszi könnyedséggel varázsolhat a poharakba rostos, vitamindúsabb italokat. A Steba E400 lassú gyümölcsprés választásával szinte minden kemény zöldséget és gyümölcsöt teljes mértékben kisajtolhat, anélkül, hogy bármilyen hő keletkezne a préselés során és az vitaminveszteséggel járna. A Steba E400 lassú gyümölcsprés 400Wattos teljesítménye mellett halk működés jellemzi. A masszív csigaprés elbánik szinte minden keményebb gyökérzöldséggel, mint a répa, cékla, zeller vagy akár a káposztafélékkel is próbálkozhat. Gyümölcslé készítéséhez akár nagyobb darabokat is betölthet a nagyméretű betöltőnyíláson, a Steba E400 lassú présen ez sem fog ki. A Steba E400 lassú gyümölcsprés darabjai teljesen szétszedhetőek, így minden darabja könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is. Az 1 literes gyümölcslégyűjtő kancsó mellett, 1 liter törkölyt is külön gyűjthet, melyet felhasználhat később sütemények alapanyagául is vagy akár joghurttal fogyasztva. A lassú gyümölcsprések előnye A Steba E400 lassú gyümölcsprés előnye a viszonylag alacsony teljesítmény, így a lassabb préselésnek köszönhetően nem „égnek el a hasznos vitaminok, és enzimek. Egészségesebb, dekoratívabb italokat készíthet. Hogy miért? A lassú gyümölcspréselés következtében a lé kevésbé oxidálódik, így nem színeződik el pár perc elteltével sem. Homogénebb italokat kapunk, nagyobb rosttartalommal, szebb textúrával. Válassza a Steba E400 lassú gyümölcsprést, ha aktív életmódot folytat, sportol, vagy ha egészségesebb italokat készítene otthonában. Kifejezetten ajánlott a téli időszakban is, a vitaminok egyszerűbb pótlására. A Steba E400 lassú gyümölcsprésben nem fog csalódni, tegye kosarába és rendelje meg még ma! Ajándék receptekkel. 2 év garanciával! Teljesítm ny: 400 Watt Súly: 5,4 kg Méret: 56x25x18 cm
Termék ID: | #3475985 |
Gyümölcshús tartály mérete: | 1 l |
Gyümölcslé tartály mérete: | 1 l |
Kijelző: | Nincs |
Méretek: | 560 x 250 x 180 mm |
Sebességfokozatok száma: | 1 |
Teljesítmény: | 400 W |
Tömeg: | 5.4 kg |
Visszaforgató funkció: | Van |