Jellemzők: Kézi prés, friss gyümölcsök levesezéséhez tervezve Házi must (gyümölcslé) készítése zúzott, pépes gyümölcsök (csonthéjas, csonthéjas vagy bogyós gyümölcsök) préselésével Megfelel az 1935/2004/EK európai parlamenti és tanácsi rendeletnek az élelmiszerekkel közvetlenül vagy közvetve érintkezésbe kerülő anyagokra és tárgyakra vonatkozó követelményeinek Felépítés: robusztus acélorsó (kétkezes karral), bükkfából készült préskosár, lakkozott gyűjtőtál (átmérő: 370 mm), talp a rögzített rögzítéshez szükséges furatokkal Tartozékok: poliészter szűrőbetét Műszaki adatok: Kosár átmérője: 270 mm Medence átmérője: 370 mm A prés űrtartalma: 30 l
Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?