Dr. Steinberger - Bio céklalé 0,75 l
4 / 5
4 / 5
Dr. Steinberger Bio céklalé 750ml A Dr. Steinberger levek A Dr. Steinberger termékek nyersen préselt gyümölcsök és zöldségek levéből készülnek. A kézműves légyártás több évtizedes tapasztalata tükröződik a Dr. Steinberger levek gyártásának minden egyes lépésénél, kezdve a nyersanyagok gondos kiválasztásával, a folyamatos minőségellenőrzésen keresztül, egészen a kíméletes letöltésig. Nem tartalmaznak tartósítószereket, színezéket. A kiváló minőség az ellenőrzött termesztés mellett az optimális időben történő betakarításnak és a kíméletes feldolgozásnak köszönhető. A világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően szavatosságát minden termék két évig megőrzi. Bio Céklalé biológiai termesztésből származó céklából A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr. Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiválóan alkalmazható. A biológiai termesztésbő l származó fanyarfűszeres céklát közvetlenül az érés után magasminőségű lévé dolgozzák fel, majd letöltik. A kíméletes feldolgozással készült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékeit. Az igényes légyártás 100 éves tapasztalata, a gondosan válogatott alapanyagok, a folyamatos minőségellenőrzés és a kíméletes letöltés garantálják a Dr. Steinberger levek magas minőségét. A cékla jótékony hatásai A cékla nemcsak a jó állóképesség fokozásában és az izmok teljesítményének javításában játszik fontos szerepet, hiszen magas kálium , magnézium , vas, folsav és vitamintartalma ( B6 és C ) ennél is több egészségügyi előnyt jelent a céklafogyasztók számára. A cékla ezenfelül hasznos szénhidrátokat, fehérjéket és jótékony rostokat tartalmaz. Ezenfelül pedig erős antioxidánsként is működik. A cékla csökkenti a csontritkulás kockázatát, mert ásványi szilícium-dioxidot tartalmaz. Ez az anyag segíti a kalcium felszívódását, ami fontos a váz- és izomrendszer egészségének fenntartásához és csökkenti a csontritkulás kockázatát. A cékla ezeken kívül csökkenti a koleszterinszintet, alacsony glikémiás indexének köszönhetően stabilizálja a vércukorszintet, vastartalma segítségével kezelhető vele a vérszegénység és elűzi a fáradtságot és mivel javítja a véráramlást az agyban, ezért fokozza a szellemi képességeket is. Fogyasztási javaslat: fogyasztását étkezésekhez ajánljuk, napi 200 ml mennyiségben. 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott! Használat előtt felrázandó! A felbontott üveg lezárva és hűtve 5 napig tárolható. Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, ill. zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója. Tápérték 100 ml termékben: energia 155 kJ (37 kcal) fehérje 0,5 g szénhidrát 8,0 g ebből cukor 8,0 g (a zöldségből származó) zsír 0,1 g ebből telített zsírsav 0,04 g élelmi rost 0,1 g nátrium 0,05 g Összetevők: bio céklalé, bio citromlé
Termék ID: | #2735607 |