Dr. Oetker - Holland Kakaópor sütéshez 70 g - cooponline
0 / 5
0 / 5
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
Tojás: Tartalmazhat
Tej: Tartalmazhat
Diófélék: Tartalmazhat
Ország
Származási ország: Hollandia
Tárolási típus
Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
Típus: Doboz
Szabványosított márka
Márka: Dr. Oetker
Termék nyelve
Adatnyelv: Magyar
Leírás elsődleges nyelve:
Magyar Egység (specifikusan)
Egység (specifikus): Gramm
Számított tápanyagérték sorrend
Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
Méretek
Polcmagasság: 123
Polcszélesség: 84
Polcmélység: 44
Súly Bruttó tömeg: 85 Számszerű méret Számszerű méret: 70 Egység értékesítés
Magassá g: 123
Szélesség: 84
Mélység: 44
Eredet Származási hely (szabadon kitölthető szövegmező): Származási ország: Hollandia Terméknév felosztás
Funkcionális név: Kakaópor
Variáns: Holland, sütéshez
Memó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40.
Felhasználási javaslat:Sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
SOS Gyermekfalu Magyarország - Támogatjuk a családot
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker MesterkonyhaTel. : 06-80-638-537 (OET-KER)www. oetker. hu
A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj-tartalmának, intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. A sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.
Receptjavaslat: Márványos kuglófHozzávalók:4 tojás 300 g porcukor 100 ml napraforgóolaj 100 ml tej 1 tasak Dr. Oetker Sütőpor 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor 300 g búzaliszt 2 evőkanál (kb. 20-25 g) Dr. Oetker Holland Kakaópor sütéshezElőkészítés:A sütőt előmelegítjük. A kuglófformát (22 cm) jól kivajazzuk, majd liszttel hintjük. Elkészítés:A hozzávalókat kimérjük és a kakaópor kivételével mindent egy keverőtálba öntünk, majd kézi robotgéppel (habverő) magas fokozaton, legalább 4 percig keverjük. A kivajazott formában a tészta 2/3 részét egyenletesen elosztjuk, majd a maradék 1/3 részhez hozzáadjuk a 2 evőkanál kakaóport és alaposan elkeverjük. A "sárga" tészta tetejére öntjük, tetejét elsimítjuk (márványosabb hatás kedvéért a barna és a sárga tésztát egy villával is átforgathatjuk), majd megsütjük. Alsó-felső sütés: 175°C, előmelegítve Sütési idő: kb. 45-50 percA sütési idő elteltével a kuglófot a sütőből kivesszük és 10 percig a formában hagyjuk hűlni, majd sütőrácsra fordítjuk. Ha teljesen kihűlt, cukorral meghintve tálaljuk.
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40.
Holland kakaópor sütéshez
9241 JánossomorjaFranck u. 38-40.
Márka
Dr. Oetker
Jellemzők
20-22% kakaóvaj-tartalommal
Prémium minőség
Kiszerelés
70
Egys g (szabadon)
g
Összetevők
Kaka por
20-22% kakaóvaj-tartalom
Tele fonos elérhetőség
06-80-638 -537 (OET-KER)
Webcím
www. oetker. hu
Cég neve
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Tápanyagok
Energia:: 1517 kJ
Zsír:: 21 g
amelyből telített zsírsavak:: 13 g
Szénhidrát:: 8,9 g
amelyől cukrok:: 0,6 g
Fehérje:: 20 g
Só:: 0,08 g
Számított tápanyagértékek
Energ ia (kJ): 1,517. 0
Energia (kcal): 366.0
Zsír (g): 21.0
ebből telített zsírsavak (g): 13.0
Szénhidrát (g): 8.9
ebből cukor (g): 0.6
Fehérje (g): 20.0
Só (g): 0.1
Termék ID: | #2739636 |