Green Plantation - BIO Guatemala AAPICUC | Eszpresszó 1 kg
0 / 5
0 / 5
Pörkölt kávé: BIO Guatemala AAPICUC ✓ ország Guatemala ✓ Huehuetenango terület ✓ 74 AAPICUC tag producere ✓ 1300-2000 m tengerszint feletti magasságban ✓ 100% Arabica típus ✓ Bourbon, Catuai, Caturra, Pache fajta ✓ feldolgozása elmosódik ✓ eszpresszó pörkölés Kávé a Huehuetenango régióból Az AAPICUC egyesületet 2011-ben alapították Huehuetenangóban , Guatemalában, és 74 gazdálkodót tömörít, akik nagy magasságban termesztenek biokávét kis gazdaságokban. Az ideális körülményeknek köszönhetően erős savakkal és gyümölcsös jegyekkel rendelkező kávé készül itt, amely minden minőségi kávé szerelmesét lenyűgözi. Az AAPICUC gazdái nemcsak kávét termesztenek, hanem méheket is tartanak , ami segít nekik akár 25%-kal növelni a termelést. A kávé feldolgozása itt hagyományos mosási módszerrel történik , miközben a felhasznált vizet gondosan szűrik , hogy elkerüljék a természet szennyezését. Huehuetenango híres egyedülálló mikroklímájáról , ahol a mexikói síkságról érkező meleg levegő találkozik a Cuchumatanes- hegység hűvös levegőjével. Ez a kombináció lehetővé teszi a kávétermesztést akár 2000 m tengerszint feletti magasságban is, ami a helyi kávé összetéveszthetetlen ízét és karakterét adja. Tanúsított BIO kávé: A természet fenntartható íze Az AAPICUC kávéja BIO termékként van tanúsítva , ami azt jelenti, hogy szigorú biogazdálkodási szabványok szerint termesztik. A gazdálkodók olyan természetes módszereket alkalmaznak, amelyek védik a talajt és a környező ökoszisztémát, elkerülve a szintetikus növényvédő szerek és műtrágyák használatát. A BIO minősítésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a kávé nemcsak ízletes, hanem környezetbarát is. Így mindegyik kupa hozzájárul a guatemalai kistermelők és bolygónk fenntartható jövőjéhez . Milyen ízű lesz ez a csésze kávé? Le fog nyűgözni a guatemalai kávék lágy , kiegyensúlyozott és édes ízükkel , kellemes citrusos aromájukkal. Ez a Huehuetenango BIO kávé friss ízével lenyűgöz, lédús alma és citrus jegyekkel, amelyek kellemes savat adnak neki. A végén egy finom dió árnyalattal lep meg, amely egyensúlyba hozza a gyümölcsös elemeket, és sima, kiegyensúlyozott karaktert ad a kávénak. Espresso készítéséhez ajánlott. A közepes pörkölési profilt pontosan ehhez a kávékészítési módhoz hozták létre. Amellett, hogy emelőkaros vagy automata kávéfőzőből eszpresszót készít, Moka kannából vagy džezvából is élvezheti a kávét.
Termék ID: | #2743450 |