Green Plantation - Burundi Yandaro | Szűrő 1 kg
0 / 5
0 / 5
Pörkölt kávé: Yandaro ✓ ország Burundi ✓ Kayanza régió ✓ több mint 3190 termelő termelője, akik a Greenco Coffee-val dolgoznak ✓ 1800 m tengerszint feletti magasság ✓ 100% Arabica típus ✓ Red Bourbon fajta ✓ a feldolgozás elmosódik ✓ szűrőpörkölés Kávé a Kayanza régióból A Yandaro feldolgozóállomás a ruandai határ közelében, Kayanza tartományban található. A Kibira esőerdő és az azonos nevű nagy folyó, a Yandaro közelsége ideális feltételeket biztosít ennek a kávéválasztéknak a termesztéséhez. Ez az állomás több mint 3190 helyi kávétermesztővel működik együtt. Az átlagos tengerszint feletti magasság 1800 m tengerszint feletti magasságban van, és a betakarítási időszakban több mint 1200 tonna kávét dolgoznak fel itt. Yandaro számos olyan projektben vesz részt, amelyek célja a gazdálkodók segítése és támogatása , beleértve az állattenyésztési projektet és számos Farmer Hub projektet. Szelektív kézi szedés után a meggyet ún nedves módszer . Először válogatják, majd őrlik. Ezt követően a kávét 10-12 órán át erjesztik , majd válogatják és újra mossák. Végül a pergament a szárítóasztalokra kerül, ahol lassan szárad 2-3 hétig . Milyen ízű lesz ez a csésze kávé? A burundi kávékat főként kistermelők állítják elő, akik igazán törődnek a termesztéssel. Az édes , citrusos és virágos tónusok jellemzőek ezekre a kávékra. A Yandaro farmról származó Red Bourbon fajta mosott kávéja a sárgabarack gyümölcsös jegyeivel és kellemes citrusos savakkal büszkélkedhet, amelyet a fekete tea utóíze tökéletesen egyensúlyoz. Így egy összetett csészét kínál egyedi és kiegyensúlyozott ízekkel. Szűrt kávé elkészítéséhez ajánljuk. A finom pörkölési profilt pontosan ehhez a kávékészítési módhoz hozták létre. Amellett, hogy hagyományos csepegtető kávéhoz vagy csepegtető kávéfőzőhöz használja , a French Press, az AeroPress vagy a Chemex kávéit is élvezheti.
Termék ID: | #2745826 |