Meggle - UHT cukrászhab 500 ml - cooponline
0 / 5
0 / 5
Allergiával kapcsolatos információk
Tej: Tartalmaz
Szója: Tartalmaz
Tárolási típus
Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
Típus: Karton
Szabványosítot t márka
Márka: Meggle
Egység (specifikusan)
Egység (specifikus): Milliliter
Csomagolás anyagára vonatkozó jelölések
Karton: 84 - Kompozit: papír és karton/műanyag/alumínium
Tárolási körülmények
Min. hőm °C: 4
Max. hőm °C: 20
Számszerű méret Számszerű méret: 500 Terméknév felosztás
Funkcionális név: Cukrászhab
Variáns: UHT
Beszállító által megadott méretek
Polcmagasság: 150
Polcszélesség: 78
Polcmélység: 47
Beszállító által megadott súly Bruttó tömeg: 535 Beszállító által megadott egység értékesítés
Magassá g: 150
Szélesség: 78
Mélység: 47
Memó Tetra Pak® - Megőrzi ami jó
Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6°C és +8°C közötti hőmérsékletre lehűteni. Felverés közepes sebességgel. A habverés idejének növelése szilárdabb habot eredményez. Kitűnően alkalmas habkészítéshez, tortakrémekhez, dekorációként és toppingként gyümölcssalátákhoz, pudinghoz, fagylalthoz és egyéb desszertekhez.
Minőségét megőrzi : lásd a csomagolás tetején (nap/hó/év). Tárolás: +4°C és +20°C közötti hőmérsékleten (bontatlan csomagolásban). Felbontás után a visszazárt terméket tárolja hűtőben (+2°C és +8°C között), és 3 napon belül fogyassza el.
Vásárlói információ:Meggle Hungary Kft, www. meggle. hu;meggle@meggle. hu
Fekete-erdő torta receptHozzávalók:Kakaós piskótalaphoz:8 tojás150 g finomliszt160 g porcukor20 g vaníliás cukor30 g kakaópor5 g sütőpor, vagy szódabikarbóna20 ml vízKrémhez:750 g Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni)1,40 kg kimagozott cseresznye (vagy 2 x 7 dl cseresznye kompót)4 evőkanál kompótlé1 dl cseresznyelikőr100 g étcsokoládéElkészítésElőmelegítj ük a sütőt 180°C-ra. A tojásokat szétválasztjuk. A vaníliás cukorral és a porcukor kétharmadával kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezután felverjük a tojássárgáját a maradék porcukorral, majd hozzáöntjük a vizet. Óvatosan összekeverjük a felvert tojásfehérjét és a tojássárgáját, hozzáadjuk a finomlisztet, a kakaót, és a sütőport. Az így kapott masszát 24 cm átmérőjű kerek sütőformába tesszük és 180°C-on (légkeveréses sütőben 160°C-on) 30-40 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt lapot vízszintesen 3 részre vágjuk és meglocsoljuk a cseresznyelikőr és a kompótlé keverékével. Ráhelyezzük a lecsepegtetett és kimagozott cseresznyét, majd eloszlatjuk rajta a felvert Meggle cukrászhabot. Ugyanezt megismételjük minden réteggel. Ha a torta összeállt, az oldalát és a tetejét befedjük a Meggle cukrászhabbal. Ezután tetszés szerint díszítjük a tortát, használhatunk hozzá meggyet és csokoládéforgácsot. Meggle cukrászhabAhhoz, hogy megfelelő állagú legyen a felvert. Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni), habverővel, vagy robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük. Ezután maximális sebességgel folytatjuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság
Cukrozott növényi zsír alapú készítmény hab készítéséhez. Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt.
Márka
Meggle
Jellemzők
Édesített habalap
Gyors
Tartós
Kiadós
Növényi zsírral
Kiszerelés
500
Egys g (szabadon)
ml
Összetevők
Ivó víz
Teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj 25%
Cukor 12%
Tejfehérje
Emulgeá lószerek: E 472b, E 472e, E 322 (szójalecitin)
Stabilizátorok: E 460, E 466
Aroma
Színezék: karotinok (béta-karotin)
Zsírtartalom 25% (m/m)
Email segélyvonal
meggle@megg le. hu
Webcím
www. meggle. hu
Cég neve
Meggle Hungary Kft.
Tápanyagok
Energia: 1243 kJ / 301 kcal
Zsír: 28 g
amelyből telített zsírsavak: 27 g
Szénhidrát: 12 g
amelyből cukrok: 12 g
Fehérje: 0,8 g
Só: 0,10 g
Számított tápanyagértékek
Energ ia (kJ): 1,243. 0
Energia (kcal): 301.0
Zsír (g): 28.0
ebből telített zsírsavak (g): 27.0
Szénhidrát (g): 12.0
ebből cukor (g): 12.0
Fehérje (g): 0.8
Só (g): 0.1
Termék ID: | #2786095 |