Samura - SCS-1300/M-Y
0 / 5
0 / 5
Samura Japán Fenőkő 1000-3000 Konyhai késeink bizonyos időközönként karbantartásra szorulnak. Az élek idővel kopnak, vágóteljesítményük csökken. Az életlen késekkel a konyhai munka csak szenvedés és bosszankodás. A hagyományos japán vizes fenőkő a régi módszereket követve segít késeink élét karbantartani. A két különböző felület – a 1000 és a 3000 grit – minden konyhai késünk élét segít a gyári állapothoz közelire emelni. A követ be kell áztatni. Használat közben is vízzel kell locsolni. A komolyabb korrekciót a 1000-es oldallal kell (Piros oldal) kezdeni. A végső él kialakítását pedig a finom 3000-as (fehér) oldallal kell végezni. A művelet végzésében a csúszásmentes tartó sokat segít. A végső simításokhoz (sorjamentesítés) célszerű bőrt használni.
Termék ID: | #3484534 |