Kai - Red Wide Santoku 19 cm - LIMITÁLT KIADÁS! ! !
0 / 5
0 / 5
Japán Santoku KAI Shun Classic DM-0717R – Limitált különlegesség a konyhában Korlátozott példányszámú prémium kés : világszerte mindössze 3000 darab készült belőle. A boleróra gravírozott egyedi sorozatszám minden darabot exkluzív gyűjtői értékké tesz. Kivételes minőség és hagyományok találkozása A Shun Classic Santoku kés a japán szamuráj kovácsmesterség és a legmodernebb technológia ötvözete. 19 cm-es széles pengéjét gondosan, kézzel készítik, hogy megfeleljen a legmagasabb professzionális követelményeknek . Az eredmény egy extrém éles és tartós damaszkuszi acélkés , amely a legapróbb részletekig kidolgozott. Ideális választás mind profi szakácsok, mind hobbi séfek számára. A "három erény" sokoldalúsága A Santoku kések nevükben hordozzák sokoldalúságukat: hal, hús és zöldség szeletelésére egyaránt tökéletesek. Sokoldalú pengéjük miatt ezek a kések nélkülözhetetlen társai lesznek a mindennapi konyhai munkának. Miért válassza a KAI Shun Classic kést? Kiváló japán gyártó – a KAI a modern kések egyik vezető gyártója. Hagyomány és innováció – technológiai csúcsmegoldások és kézi kidolgozás tökéletes kombinációja. Prémium damaszkuszi acél penge – 32 rétegű acél, VG-MAX vágómaggal. Extrém élesség – a valódi japán kések különlegessége. Technológia a részletekben: Damaszkuszi penge és VG-MAX acél A penge félfényes damaszkuszi mintázata azonnal magával ragad. A VG-MAX acél vágómag két 32 rétegű damaszkuszi acéllemez közé zárva nyújt kiemelkedő vágási teljesítményt és tartósságot . A VG-MAX a népszerű VG-10 továbbfejlesztett változata, amely magasabb króm-, szén- és vanádiumtartalmának köszönhetően:
Hosszabb ideig éles marad .
Korrózióállósága kimagasló .
Keménysége 61 HRC , amely biztosítja a precíz vágást és tartósságot.
Ergonómia és elegancia: Pakkafa nyél A vörös árnyalatú pakkafából készült markolat különleges esztétikai élményt nyújt. A gyantával kezelt fa ellenáll a nedvességnek , így hosszú élettartamú és stabil fogást biztosít .
Kényelmes gesztenyeforma : biztonságos fogás hosszabb használat során is.
Beépített boleró : extra stabilitás és pengevédelem.
A tökéletes gondoskodás a kés hosszú élettartamáért 1. Vágás
Fa- vagy műanyag deszkán használja.
Kerülje az üveg, gránit vagy kő felületeket, melyek károsíthatják a pengét.
Ne használja csontok vagy fagyasztott ételek vágására .
2. Tisztítás
Első használat előtt öblítse át forró vízben.
Kézi mosogatás ajánlott enyhe mosószerrel, azonnali törlés puha ruhával.
Ne tegye mosogatógépbe.
3. Tárolás
Kerülje a pengék fémmel való érintkezését.
Tárolja késblokkokban vagy mágneses tartón . Ha fiókban tartja, használjon pengevédőt.
4. Élezés
Hagyományos élezőkövekkel vagy bőrrel ajánlott élezni.
A gyártó által javasolt technika biztosítja a penge hosszú távú élességét.
Japánban készült – egyedi minőség és mesterségbeli tudás A Shun Classic Santoku kés nem csupán egy eszköz – társ a konyhában , amely egyedivé varázsolja a főzést. Fedezze fel, milyen érzés a japán kések világában dolgozni!
Termék ID: | #5715401 |