Kasumi - Diacross japán előkésztő konyhakés - 12 cm (DC-600)
0 / 5
0 / 5
A KASUMI Diacross japán előkészítő konyhakés markolata textúrált felülettel megakadályozza, hogy a kéz megcsússzona felületén és elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek. Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés!Ez a Kasumi előkészítő kés 12 cm-es pengével kiválóan alkalmas hámozásra, gyümölcs és zöldség darabolásra, húsok kockázására. Professzionális Japán konyhakés, borotvaéles pengével! A Kasumi szakácskéseket Japánban, Sekiben a Sumikama evőeszközgyár gyártja. A Sumikama a legfejlettebanyagokból készült kések gyártására specializálódott, a legfejlettebb gyártási technikákkalés nagyon magas színvonalú késeket gyárt. A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, akihajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, ezzel megalkottva a világon annyira népszerű japán damaszkuszi acél pengét. Ezt a pengegyártást több más gyártó is átvette. A Kasumi kések keménysége a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at. A Kasumi Diacross sorozat konyhakéseket a higiéniát szem előtt tartva tervezték, könnyen tisztítható fém markolattal. Magas széntart- almú molibdén-vanádium ötvezetű, rozsdamentes acélból készülnek a kések teljes hosszában. A kézzel élezettkések tartósak és borotvaélesek.
Termék ID: | #5715334 |
Cikkszám: | DC-600 |
Gyártás helye: | Japán |
Kategória: | japán szakácskés |
Markolat anyaga: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | Daido 1K6 rozsdamentes acél |
Penge méret: | 12 cm |
Penge vastagsága: | 2 mm |
Származási hely: | Japán |
Széria: | Diacross |
Teljes hossz: | 23.5 cm |
Termékcsalád: | Diacross |