Kasumi - Diacross japán előkésztő konyhakés - 12 cm (DC-600)

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

A KASUMI Diacross japán előkészítő konyhakés markolata textúrált felülettel megakadályozza, hogy a kéz megcsússzona felületén és elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek. Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés!Ez a Kasumi előkészítő kés 12 cm-es pengével kiválóan alkalmas hámozásra, gyümölcs és zöldség darabolásra, húsok kockázására. Professzionális Japán konyhakés, borotvaéles pengével! A Kasumi szakácskéseket Japánban, Sekiben a Sumikama evőeszközgyár gyártja. A Sumikama a legfejlettebanyagokból készült kések gyártására specializálódott, a legfejlettebb gyártási technikákkalés nagyon magas színvonalú késeket gyárt. A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, akihajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, ezzel megalkottva a világon annyira népszerű japán damaszkuszi acél pengét. Ezt a pengegyártást több más gyártó is átvette. A Kasumi kések keménysége a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at. A Kasumi Diacross sorozat konyhakéseket a higiéniát szem előtt tartva tervezték, könnyen tisztítható fém markolattal. Magas széntart- almú molibdén-vanádium ötvezetű, rozsdamentes acélból készülnek a kések teljes hosszában. A kézzel élezettkések tartósak és borotvaélesek.

Azonosítók
Termék ID: #5715334
Cikkszám: DC-600
Jellemzők
Gyártás helye: Japán
Kategória: japán szakácskés
Markolat anyaga: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: Daido 1K6 rozsdamentes acél
Penge méret: 12 cm
Penge vastagsága: 2 mm
Származási hely: Japán
Széria: Diacross
Teljes hossz: 23.5 cm
Termékcsalád: Diacross
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek