Satake - Satoru Santoku japán konyhakés 17 cm (803-632) - chefs
0 / 5
0 / 5
A Satake Satoru Santoku japán konyhakés 17 cm egy rendkívül sokoldalú kés, amely ideális választás zöldség aprításhoz, hús vagy hal szeleteléséhez. A kényelmes, magasított markolatnak köszönhetően könnyen és magabiztosan használható főzés közben, anélkül, hogy az ujjai érintenék a vágódeszkát vagy az ételt. A santoku kés eredete Japánba vezethető vissza, a Showa korszakba (1926-1989), amikor a vöröshús fogyasztás és a nyugati ételek népszerűsége növekedett. A santoku közvetlen elődje a bunka kés volt, amely a gyuto és a nakiri kések kombinációjából alakult ki. A "santoku" név a kés három fő felhasználási területére utal: szeletelés, kockázás és aprítás. Ez a kés gyakran nevezik "három erényű késnek", mivel képes kiválóan teljesíteni ezeket a funkciókat. A santoku kés népszerűsége a 20. század végén terjedt el világszerte, és ma már a konyhai kések egyik alapvető típusának számít. Íme a Satake Satoru Santoku japán konyhakés 17 cm kiegészítő paraméterei:
Penge anyaga: AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga: Kemény műanyag laminátum
Keménység: 58-59 HRC
Teljes hossz: 30,5 cm
Penge hossz: 17 cm
Penge szélesség: 4,8 cm
Penge vastagság: Kb. 1,7 mm
Vágó él kialakítása: Kétoldalas szimmetrikus
Súly: Kb. 130 g
Ezek a paraméterek részletes információkat nyújtanak a képességeiről és tulajdonságairól, segítve a kés kiválasztását az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazítva.
Termék ID: | #5715186 |
MPN: | 803-632 |