Avenberg Angus burgerprés, ZA05060
0 / 5
0 / 5
Speciális prés házi hamburgerekre A hamburger prés segítségével egyenletes húspogácsákat készíthet, amelyek egyenletesen, pontosan az Ön ízlése szerint grillezhetők. A hamburger prés segítségével egyenletes, szabálytalan szélek nélküli, darált húsból készült pogácsákat készíthet, amelyeket akár sütni, akár grillezni is tud. Helyezze a darált húst a formába, és nyomja le a fedővel. Ajánljuk: Ha jó minőségű sovány húst vásárol, nincs szükség tojásra vagy zsemlemorzsára kötőanyagként. A legjobb húsnak a marhahúst ajánljuk. Nagyon jó a friss hús például a lapockából, amit francia mustárral, sóval, zöldpaprikával, Worcester-szósszal ízesítünk- és máris remek alapanyagunk van a hamburgerhez. A hús megérdemli a jó kézi keverést, a hideg víz segít a feldolgozásnál és a formázásnál, ilyenkor nem ragad a hús. A megformázott húsgombócoknak jót tesz, ha elkészítés előtt egy pillanatra pihentetjük a hűtőben. A grillezés elején hagyjuk, hogy a hamburgerek összehúzódjanak, mielőtt könnyen lejönnének a grillről, miközben ezt az elvet követve, tisztán megfordítjuk őket. De tálalás előtt a húsnak is pihennie kell a sütés után. Leírás: Átmérő: 11,5 cm Mélység 2 cm 2 év garancia.
Termék ID: | #5546823 |