GymBeam - Pisztáciavaj 340 g
0 / 5
0 / 5
Pisztáciavaj – finom krém, ami téged is elvarázsol a pörkölt pisztácia valódi ízével, adalékanyagok nélkülA Pisztáciavaj egy finom krém, ami a te szívedet is meghódítja, köszönhetően a valódi pisztácia ízének, hiszen a termék kizárólag pörkölt pisztácia felhasználásával készül, és nem tartalmaz pálmaolajat, cukrot és adalékanyagokat. Ennek köszönhetően könnyű beleszeretni a termékbe, amiben a krémes állagnak is nagy szerepe van. Azt is örömmel olvashatod ráadásul, hogy ez a finomság egészséges zsírok és fehérje forrása. Emiatt különösen az aktív életmódot folytatók fogják előszeretettel fogyasztani, mivel a fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához. A Pisztáciavaj az emésztés egészségét támogató magas rosttartalommal is büszkélkedhet. Kedvező tápanyag-összetétele és remek íze miatt kitűnő hozzávalója lehet számos ételnek. A termék tökéletes napkezdő finomság, ha jól kenhető és krémes állagát friss pirítóson élvezed. Értékes tápanyagokban gazdag, így reggeli zabkásád nagyszerű hozzávalója lehet, de számos édes receptednek is nélkülözhetetlen része lesz – adhatod kekszekhez, tortákhoz, lepényhez vagy gyümölcssalátához. Ellenállhatatlan, ha smoothie-val vagy palacsintával kevered; ilyenkor új ízélményeket kínál. A legnagyobb ínyencek önmagában is kanalazhatják, hogy enyhítsék az édesség utáni sóvárgást. A Pisztáciavaj garantáltan alapvető eleme lesz az éléskamrádnak. A Pisztáciavaj előnyei
finom krém a valódi pisztácia ízével
könnyen kenhető, krémes állag
kizárólag pörkölt pisztácia felhasználásával készült
nem tartalmaz pálmaolajat, cukrot és adalékanyagokat
egészséges zsírok és fehérje forrása
támogatja az izomtömeg növekedését és fenntartását
az optimális emésztést támogató rostokban gazdag
szeleskörű konyhai felhasználhatóság
tökélete sen passzol pirítóshoz és zabkásához
adhatod kekszekhez, tortákhoz, lepényekhez és gyümölcssalátához
alkalmas smoothie és palacsinta készítéséhez
önmagában fogyasztva enyhíti az édesség utáni sóvárgást
Termék ID: | #2841553 |