Kutyori-Konyha - Kutyori prémium eper lekvár 230 g (0.39 kg)
0 / 5
0 / 5
A Kutyori-Konyha prémium eper lekvár magas minőségű eperből készült. Roppanós eperdarabokkal valódi lekvár különlegesség készült.
Valódi eperből készült Prémium lekvár
Magas rosttartalom
Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum eper lekvár A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között. Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg , így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben. A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők. Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását. Az epret az egész világon termesztik, könnyű alkalmazkodása miatt. Évelő növény, amely erősíti az immunrendszert és a benne levő antioxidánsoknak köszönhetően meggátolja a szürkehályog kialakulását. Főbb jellemzői
Remek C-vitamin forrás, amely erősíti az immunrendszert. A C-vitamin segíti a kollagéntermelést, amely a rugalmas bőrgaranciája.
Az eper gyulladáscsökkentő gyümölcs, amely felveszi a harcot a rossz koleszterinnel szemben. Továbbá vérnyomáscsökkentő szereppel is bír.
Az eper palánták 4 évig teremnek, évelő növény.
A virágok megtermékenyülését követően 26-30 nap múlva érik be a termés.
Az eper alak- és formagazdag növény. Kitűnő ízű nyersen és feldolgozva is. Gyümölcsbort, bólét, dzsemet, szörpöt készítenek az eperből.
Elkészítés és felhasználás A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja Az epret egy erre speciálisan kialakított készülékkel szétszedjük felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható. A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik. Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
Kézműves termékek
Prémium minőség
70%-os gyümölcstartalom
Hagyományos receptúra
Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
Több tíz éves tapasztalat
Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
Magyar termék
Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele Eper (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin Gyümölcstartalom: 70% A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei Kóstolja meg Ügyfélszolgálat elérhetősége Szállítási mód Megrendelés
Termék ID: | #2842678 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Súly (kg): | 0.23 |
Szabadság miatt - rendelés feldolgozás várható időpontja: | 2021. július 27 |
Szállítás várható napja: | 2 |
Termékcsalád: | Kutyori Konyha Prémium |