Kutyori-Konyha - Kutyori prémium erdei vegyesgyümölcs lekvár 230 g (0.39 kg)
0 / 5
0 / 5
A Kutyori-Konyha prémum erdei vegyesgyümölcs lekvár számos erdei gyümölcsöt tartalmaz. Az összesen 70%-os gyümölcstartalom és a magas rosttartalom valódi különlegesség. Roppanós erdei bogyós gyümölcsök elragadó ízvilágot kínálnak.
Valódi erdei gyümölcsökből készült Prémium lekvár
Magas rosttartalom
Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum erdei gyümölcsös lekvár A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között. Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg , így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben. A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők. Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását. Főbb jellemzői
Remek C-vitamin forrás, amely erősíti az immunrendszert. A C-vitamin segíti a kollagéntermelést, amely a rugalmas bőrgaranciája.
Az erdei vegyesgyümölcs gyulladáscsökkentő és sejtregenáráló funkcióval is rendelketzik, amely felveszi a harcot a rossz koleszterinnel szemben. Továbbá vérnyomáscsökkentő szereppel is bír.
Többek között szamócát, szedret, feketeribizlit használunk fel az erdei gyümölcsös lekvár elkészítéséhez.
Elkészítés és felhasználás A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja Az gyümölcsöket megmossuk és lekvárrá főzzük, az édesítéshez kristálycukrot használunk. A folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági idő a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható. A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik. Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár Kézműves termékek Prémium minőség 70%-os gyümölcstartalom Hagyományos receptúra Magas élelmiszerbiztonsági követelmények Több tíz éves tapasztalat Magas rost- és vitamintartalmú készítmények Magyar termék Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást A prémium gyümölcslekvár összetétele Erdei vegyesgyümölcs (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin Gyümölcstartalom: 70% A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei Kóstolja meg Ügyfélszolgálat elérhetősége Szállítási mód Megrendelés
Termék ID: | #2843089 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Súly (kg): | 0.23 |
Szabadság miatt - rendelés feldolgozás várható időpontja: | 2021. július 27 |
Szállítás várható napja: | 2 |
Termékcsalád: | Kutyori Konyha Prémium |