Kutyori-Konyha - Kutyori prémium fűszeres narancs lekvár 230 g (0.39 kg)
0 / 5
0 / 5
A Kutyori-Konyha Prémium narancslekvár az eredeti angol marmalade receptje szerint készült.
Valódi narancsból készült Prémium lekvár
Magas rosttartalom
Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum fűszeres narancs lekvár A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között. Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg , így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben. A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők. Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását. A Prémium narancslekvár különlegessége, hogy valódi trópusi gyümölcsből készült, így bár nem a magyar konyha része, mégis rabul ejt zamatával. A narancsból készült lekvár igazi kuriózum, így bátran ajánljuk azoknak is, akik egyébként nem lelkesednek a hagyományos lekvárok iránt. Továbbá ázsiai ételek elkészítéséhez is felhasználható. A szegfűszeg és a reszelt gyömbér pedig új ízvilággal ajándékoz meg. Az Angliában ismert citrusz marmeládéhoz hasonló lekvárunk jól felhasználható édes sütemények mellé és a citromos kekszet is ízesebbé teszi. Főbb jellemzői
Mediterrán és szubtrópusi klímát kedveli leginkább
Trópusi hegyvidékeken akár 2000 méter magasságig is megnő
Öntözést igénylő növény, továbbá fagyérzékeny
Szárnyas ételekhez tökéletesen passzol az ízvilága
Antioxidánsokat, flavonoidokat és karotint tartalmaz
Mell és tüdőrák természetes ellenszere
Elkészítés és felhasználás A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja Az narancsot megmossuk, kiszedjük a narancsrostokat és lekvárrá főzzük, az édesítéshez kristálycukrot használunk. A folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági idő a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható. A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik. Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
Kézműves termékek
Prémium minőség
70%-os gyümölcstartalom
Hagyományos receptúra
Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
Több tíz éves tapasztalat
Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
Magyar termék
Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele Narancsrost és héj (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin Gyümölcstartalom: 70% A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei Kóstolja meg Ügyfélszolgálat elérhetősége Szállítási mód Megrendelés
Termék ID: | #2843101 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Súly (kg): | 0.23 |
Szabadság miatt - rendelés feldolgozás várható időpontja: | 2021. július 27 |
Szállítás várható napja: | 2 |
Termékcsalád: | Kutyori Konyha Prémium |