Kutyori-Konyha - Kutyori sűrített szilvalekvár 610 g (0.9 kg)
0 / 5
0 / 5
A Kutyori-Konyha termékei között az egyik legkülönlegesebb lekvár egyértelműen a sűrített szilvalekvár , amely hagyomány eljárással, vagyis sűrítéssel készült. Az eljárás folyamata alatt a szilvát addig sűrítjük, amíg az összes víz el nem párolog , a szilva pedig sűrű masszát képez. Így rendkívül finom ízvilágot garantál , hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így az egyik legegészségesebb lekvárunk. Nagy kiszerelésben is kínáljuk, a lekvár teljes mértékben sütésálló!
Valódi szilvából készült Prémium lekvár
Magas rosttartalom
Valódi gyümölcsdarabok
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők. Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását. A Kutyori-Konyha elsőszámú különlegessége a valódi hagyományos eljárással készített, sűrített szilvalekvár valóban sütésálló lekvár. Főbb jellemzői
A nemes szilva vagy európai szilva a rózsafélék családján belül a Prunus nemzetségbe tartozó fa
Csonthéjas termése fontos gyümölcs, termesztése jelentős.
Kitűnő lekvártkészítenek belőle a téli hónapokra, de befőzésre is alkalmas.
A hullott szilvából készítik a hungarikumnakszámító szilvapálinkát, és a szilva adja a legjobb aszalványt.
A zamatos, húsos, lédús szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, ám vitaminokban, ásványokban és más összetevőkben gazdag, amik hozzájárulnak az ideális egészség fenntartásához.
A szilvát hashajtóként használják, mert köztudott, hogy a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.
Gazdag olyan B vitamin komplexekben, mint a niacin, a B6-vitamin és a pantoténsav, ezek együtt elősegítik a szervezetben a proteinek és a zsírok anyagcseréjét.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik. Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
Kézműves termékek
Prémium minőség
Hagyományos receptúra
Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
Több tíz éves tapasztalat
Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
Magyar termék
Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele Szilva (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin Gyümölcstartalom: 70% A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei Kóstolja meg Ügyfélszolgálat elérhetősége Szállítási mód Megrendelés
Termék ID: | #2843110 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Súly (kg): | 0.61 |
Szabadság miatt - rendelés feldolgozás várható időpontja: | 2021. július 27 |
Szállítás várható napja: | 2 |
Termékcsalád: | Kutyori Konyha Prémium |